Δήμος Καβάλας: Πέφτει… τσιμέντο στην οδό Θράκης

Ανακοινώθηκε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων για την εκτέλεση εργασιών σκυροδέματος

Μετά την παρέμβαση για την ασφαλτόστρωση στην οδό Ιοκάστης ο Δήμος Καβάλας συνεχίζει την προσπάθεια για τη βελτίωση του οδικού δικτύου στον αστικό ιστό της πόλης, με την παρέμβαση που σχεδιάζει στην απαιτητική οδό Θράκης, που συνδέει τη συνοικία του Βύρωνα με το «Σίγμα».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση θα διακοπεί η κυκλοφορία και η στάθμευση των οχημάτων για 5 ημέρες από το πρωί της Δευτέρας 22 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 26 του μηνός, προκειμένου να αφαιρεθεί το σκυρόδεμα από το δρόμο και να τοποθετηθεί νέο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Καβάλας αναφέρει:

«Στο πλαίσιο των εργασιών τσιμεντόστρωσης, θα γίνει προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης οχημάτων επί της οδού Θράκης, στο τμήμα της από την οδό 7ης Μεραρχίας μέχρι την οδό Αλκινόου, για το χρονικό διάστημα από τις 7 το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας 22/11/21 μέχρι και τις 3 το απόγευμα της Παρασκευής 26/11/21.

Τις πρώτες δύο μέρες θα εκτελεστούν εργασίες καθαίρεσης σκυροδέματος και φορτοεκφόρτωσης για την απομάκρυνση των υλικών καθαίρεσης. Τις επόμενες δύο ημέρες θα πραγματοποιηθούν εργασίες σκυροδέτησης στη μία λωρίδα κίνησης των οχημάτων, με κατεύθυνση προς την οδό Αλκίνοου. Αντίστοιχη παρέμβαση θα πραγματοποιηθεί και στην άλλη λωρίδα του δρόμου, μετά την ολοκλήρωση συγκεκριμένων έργων υποδομής. Την πέμπτη ημέρα η  οδός θα παραμείνει κλειστή  μέχρι την εξασφάλιση των αντοχών της επίστρωσης σκυροδέματος του οδοστρώματος.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία».