Οι δημιουργίες του Γιάννη Κανίογλου ομόρφυναν (και) το νηπιαγωγείο του Κρυονερίου [φωτογραφίες]

Ολοκληρώθηκε η εικαστική παρέμβαση του Καβαλιώτη ζωγράφου στο σχολείο, σε συνεργασία με τα παιδιά, τους γονείς τους και τους δασκάλους – Εύσημα από τον Δήμαρχο Καβάλας που επισκέφτηκε τον χώρο

Με υπέροχες παραστάσεις και ζωντανά χρώματα γέμισαν οι αίθουσες διδασκαλίας του νηπιαγωγείου Κρυονερίου, από τη νέα εικαστική παρέμβαση του γνωστού Καβαλιώτη ζωγράφου, Γιάννη Κανίογλου!

Ο κ. Κανίογλου είχε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του νηπιαγωγείου, καθώς και τους γονείς των παιδιών, οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά στην προσπάθεια του να αλλάξει την εικόνα που θα αντικρίζουν σε καθημερινή βάση.

Ο Δήμαρχος Καβάλας, επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας 22 Νοεμβρίου 2021 το νηπιαγωγείο Κρυονερίου, συνομίλησε με τους μικρούς μαθητές, συνεχάρη τις νηπιαγωγούς για την επιλογή των θεμάτων και ευχαρίστησε τον κ. Κανίογλου, διότι για μια ακόμη φορά, μετά τα εξαιρετικά καλλιτεχνικά του δημιουργήματα στον 8ο Βρεφονηπιακό Σταθμό Καβάλας και την οδό Πτολεμαίου, λειτουργεί ως φωτεινό παράδειγμα ανιοδιοτελούς προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο.