Άλλαξε όψη το 8ο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Καβάλας [φωτογραφίες]

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ευχαριστεί τον Δήμο Καβάλας και όλους όσοι συνέδραμαν τη συντήρηση του σχολείου και το εξωτερικό βάψιμο του κτιρίου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Καβάλας ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Καβάλας, Θεόδωρο Μουριάδη, τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών, Ιωάννη Ιακωβίδη και την πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Αικατερίνη Μαρκάκη, όπως και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καβάλας για το εξωτερικό βάψιμο του σχολείου.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος σε ανακοίνωσή του απευθυνόμενος στον Δήμαρχο Καβάλας: «Ένα μεγαλόπνοο έργο πολλών ετών πήρε “σάρκα και οστά”. Σ’ αυτό συνέβαλε τα μέγιστα, η πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Αικατερίνη Μαρκάκη, την οποία ευχαριστούμε, ιδιαιτέρως, για την άμεση ανταπόκριση του κτιριακού προβλήματος της σχολικής μας μονάδας. Η συνεχής υποστήριξή της αποτελεί για εμάς σημαντική βοήθεια στη βελτίωση και αποπεράτωση του υπόλοιπου έργου (μόνωση). Ευχόμαστε να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο την παροχή βοήθειας σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καβάλας, στην οποία είστε επικεφαλής».