Καβάλα: «Έπεσαν» και επίσημα οι υπογραφές για τα έργα στην Καπνεργάτη. Πότε ξεκινάνε

Την ανακοίνωση έκανε ο Δήμαρχος Καβάλας κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου-Τι είπε για την Καλαμίτσα, το Υπερταμείο, το Δημοτικό Ραδιόφωνο και το «κληροδότημα» της συνεργασίας με τον ΟΛΚ

Οι υπογραφές «έπεσαν» και τα έργα στην πλατεία Καπνεργάτη θα ξεκινήσουν αμέσως, στο πρώτο εξάμηνο του 2022, στο πλαίσιο της ανάπλασης της ευρύτερης περιοχής του ιστορικού κέντρου της Καβάλας. Αυτό ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το απόγευμα της Πέμπτης 25 Νοεμβρίου 2021, τονίζοντας για ακόμη μια φορά ότι το εν λόγω έργο αποτελεί μια βασική προτεραιότητα του Δήμου.

Όσον αφορά την ακτή της Καλαμίτσας και το Υπερταμείο, ο κ. Μουριάδης επέμεινε στα έσοδα 50-50, με «το ελάχιστο όριο να μην υπερβαίνει αυτό που θα παίρνουμε από τα μισθώματα», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, κάνοντας μια σύντομη ενημέρωση από την επίσκεψή του στην Αθήνα, ενώ ανέφερε ότι θα υπάρξει εκτεταμένη ενημέρωση για το «κληροδότημα» των επαφών στην πρωτεύουσα, σε συνάρτηση με τη συνεργασία με τον ΟΛΚ και τη διευθύνουσα σύμβουλό του, Άννυ Θυσιάδου.

Όσον αφορά το δημοτικό ραδιόφωνο, ο Δήμαρχος Καβάλας ξεκαθάρισε ότι θα λειτουργήσει στο πρώτο εξάμηνο του 2022 με εκπομπές με νέους, αλλά και εκπροσώπους των δημοτικών παρατάξεων, τονίζοντας ότι στόχος είναι να προάγει τον Δήμο και όχι να είναι όργανο του Δημάρχου.