Καβάλα: Συγκλονίζει το τελευταίο μήνυμα 43χρονης που πέθανε από κορονοϊό: «Μπήκα στο σύστημα μια φορά και είπα “άστο, άλλη φορά”…»

Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου της Καβάλας και άφησε πίσω της δύο μικρά παιδιά-Ti έγραψε για την αναβλητικότητά της να εμβολιασθεί, επειδή άκουγε «τον ένα και τον άλλο...»

Η 43χρονη Θεανώ πέθανε από κορονοϊό στο Νοσοκομείο της Καβάλας και άφησε πίσω της δύο μικρά παιδιά. Στο κινητό της η οικογένειά της βρήκε μήνυμα που περιέγραφε πώς η αναβλητικότητά της να εμβολιαστεί της κόστιζε τη ζωή, αφού είχε συνειδητοποιήσει το τέλος που ερχόταν: «Μπήκα στο σύστημα μια φορά και είπα “άστο, άλλη φορά”, ποια άλλη φορά; Δεν υπάρχει», έγραφε.

Το κείμενο της αδελφής του Θεανώς, όπως το βρήκε η οικογένεια στο κινητό της τηλέφωνο, γραμμένο μέσα στην κλινική covid του νοσοκομείου της Καβάλας  πριν πεθάνει, ανήρτησε στο facebook ο αδελφός της, Ανδρόνικος Σιβρόπουλος. Η 43χρονη Θεανώ, άφησε πίσω της τα δύο παιδιά της, ηλικίας 8 και 5 ετών. Συνειδητοποιώντας το επερχόμενο τέλος, έγραψε για την αναβλητικότητά της να εμβολιασθεί, επειδή άκουγε «τον ένα και τον άλλο…»

Γράφει στην ανάρτησή του ο κ. Σιβρόπουλος:

Το παρακάτω κείμενο το έγραψε η αδελφή μας Θεανώ ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο λίγες μέρες πριν διασωληνωθεί και τελικά χάσει τη ζωή της χθες 24/11/2021 στη ΜΕθ Νοσοκομείου Καβάλας. Το βρήκαμε στο κινητό της σε αρχείο word μαζί με αλλά αρχεία που έγραψε για κάθε έναν από εμάς χρησιμοποιώντας την τελευταία δύναμη που της είχε απομείνει ενώ το οξυγόνο της μειώνονταν μέρα με την μέρα. Παρακαλούμε να το κοινοποιήσετε γιατί έστω και ένα παιδάκι αν γλιτώσει την ορφάνια, η ψυχή της αδελφής μας θα χαμογελάσει από εκεί πάνω που τώρα πια βρίσκεται! Σε αγαπάμε Θεανώ μας!!! Υγεία σε όλους του ανθρώπους!

Είμαι 43 χρονών, έχω δύο μικρά παιδάκια, τη Θεοδώρα μου και τον Γιαννάκη μου, είμαι στο νοσοκομείο, στην πτέρυγα covid στην Καβάλα, αν είχα κάνει το εμβόλιο αυτήν την στιγμή μπορεί να μην ήμουν σε αυτήν την κατάσταση. Λίγο αυτά που άκουγα από τον έναν και τον άλλον λίγο η αναβλητικότητα μου, δεν το έκανα. Τί κέρδισα; Δεν κέρδισα… Το αντίθετο έχασα την ζωή μου, τα παιδιά μου, την οικογένειά μου. Μια φορά μπήκα στο σύστημα και έβαλα τα στοιχεία μου για να το κάνω βγήκε το astra zeneca, άστο λέω άλλη φορά… Άλλη πια άλλη; Δεν υπάρχει άλλη φορά. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα οι γιατροί το λένε και εμείς δεν ακούμε… Ακούμε τον έναν και τον άλλον, που δεν είναι γιατρός, ο καθένας μας έχει ένα γιατρό που εμπιστεύεται. Ας τον ρωτήσει τι γίνεται στα νοσοκομεία…