Πολιτιστικός Σύλλογος Περιγιαλίου: Στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν ανάγκη

Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για πολλές οικογένειες οι οποίες έχουν πραγματικό πρόβλημα επιβίωσης-Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Την πρωτοβουλία για τη στήριξη οικογενειών που το έχουν ανάγκη έλαβε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Περιγιαλίου, οργανώνοντας συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης και καλεί όποιον μπορεί και θέλει να βοηθήσει, γιατί «οι πολλοί κάνουν τη διαφορά και φέρνουν αποτελέσματα».

Η ανακοίνωση του Συλλόγου

Επειδή οι καιροί που ζούμε είναι δύσκολοι και ένα παραπάνω λόγω Covid-19 και πολλές οικογένειες έχουν πραγματικό πρόβλημα επιβίωσης, ο Σύλλογός μας και φέτος, όπως και κάθε χρόνο, θα ξεκινήσει τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τις οικογένειες αυτές.

Από την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021 μέχρι και την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021 θα συγκεντρώνονται στα γραφεία του Συλλόγου μας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τις οικογένειες που έχουν πραγματικό πρόβλημα.

Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε για να μπορέσουν και αυτοί οι άνθρωποι να κάνουν γιορτές όπως πρέπει και με το τραπέζι τους γεμάτο. Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή κατά τις ώρες 17:00-18:00 τα γραφεία μας θα είναι ανοιχτά. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να έρθετε τηλεφωνήστε στον πρόεδρο του Συλλόγου Αριστείδη Κουμουσίδη στο 6947 893091.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Οι πολλοί κάνουν τη διαφορά και φέρνουν αποτελέσματα.