Οι δικηγόροι της Καβάλας στις κάλπες. Παρουσία Παναγιωτόπουλου οι εκλογές στον Δικηγορικό Σύλλογο [φωτογραφίες]

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε και ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης

Στις κάλπες προσέρχονται από το πρωί της Κυριακής 28 Νοεμβρίου 2021 οι δικηγόροι σε όλη την επικράτεια για την ανάδειξη νέων διοικήσεων στους κατά τόπους δικηγορικούς συλλόγους.

Σε κλίμα ενότητας και συναδελφικότητας, μαζική είναι η προσέλευση των δικηγόρων της Καβάλας στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου του νομού μας επί της οδού Παύλου Μελά.

Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι για την προεδρία του Συλλόγου είναι δύο: ο νυν πρόεδρος Γιώργος Γραμμένος και η Σουλτάνα Σιμήτα, ενώ 14 δικηγόροι Καβάλας διεκδικούν μία θέση στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΣΚ που θα προκύψει από τις αρχαιρεσίες [διαβάστε τα ονόματα όλων των υποψηφίων πατώντας εδώ].

Το «παρών» στην εκλογική διαδικασία έδωσε και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας αλλά και δικηγόρος Νίκος Παναγιωτόπολος ο οποίος ψήφισε λίγο μετά το μεσημέρι και δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με τους συναδέλφους του.

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε και ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης, επισημαίνοντας σε ανάρτησή του: «Δικηγορία! Πρώτη και μοναδική αγάπη»!