ΔΕΥΑ Καβάλας: 6ωρη διακοπή υδροδότησης στη Νεάπολη, για καλό σκοπό…

Διαβάστε πότε και από ποια ώρα θα «κοπεί» το νερό, λόγω της εγκατάστασης του συστήματος ελέγχου διαρροών στο δίκτυο ύδρευσης

Ακόμα μια ταλαιπωρία περιμένει τους κατοίκους της συνοικίας της Νεάπολης την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου σε ότι αφορά το «μόνιμο» πρόβλημα της περιοχής, που έχει να κάνει με τις συχνές διακοπές στην παροχή στην υδροδότηση. Αυτή τη φορά το νερό θα «κοπεί» για 6 ώρες, ωστόσο η εξέλιξη αυτή δε θα οφείλεται σε κάποια ζημιά στο δίκτυο ή τη συντήρηση του, αλλά στην τοποθέτηση του συστήματος ελέγχου διαρροών, που έχει τοποθετηθεί σε άλλες περιοχές της πόλης της Καβάλας αλλά και στο Παληό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΕΥΑΚ, η διακοπή θα ξεκινήσει στις 11.00 και θα διαρκέσει έως και τις 17.00, ενώ ακολούθως η υδροδότηση θα αποκατασταθεί σταδιακά.

Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΚ αναφέρει σχετικά: «Ανακοινώνεται ότι λόγω απαραίτητων εργασιών στο πλαίσιο του έργου «Προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων ελέγχου διαρροών (τηλεέλεγχος / τηλεχειρισμός) σε υφιστάμενα δίκτυα ύδρευσης του Δήμου Καβάλας» θα διακοπεί η παροχή νερού την Πέμπτη 02-12-2021 από ώρα 11:00 έως 17:00, στην περιοχή Νεάπολη (ΔΕΠΟΣ).

Η υδροδότηση θα αποκατασταθεί σταδιακά μετά το πέρας των εργασιών».