Και στα… καπάκια γέμισε καρδιές το λιμάνι της Καβάλας [φωτογραφίες]

«Καρδιοχτύπια» στο λιμάνι της Καβάλας για καλό σκοπό, πέρα από την αισθητική πλευρά της παρέμβασης-Πώς μπορείτε να... γεμίσετε κι εσείς μια καρδιά

Γέμισε… καρδιές το λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος», τραβώντας τα βλέμματα των περαστικών, οι οποίοι κοντοστάθηκαν για να… απαθανατίσουν τις κατασκευές, προσπαθώντας παράλληλα να καταλάβουν τη χρησιμότητά τους, πέρα από το όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα.

Πρόκειται για καρδιές ευαισθητοποίησης, οι οποίες «γεμίζουν» με αγάπη και… καπάκια, τα οποία θα συγκεντρωθούν και θα προσφέρουν βοήθεια και υποστηρικτικό υλικό σε συνανθρώπους μας σε ολόκληρη την Ελλάδα που το έχουν ανάγκη.

Η πρωτοβουλία ανήκει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας ΑΕ, υιοθετώντας μια δράση η οποία εφαρμόστηκε με επιτυχία και σε άλλες πόλεις, όπως στην Αλεξανδρούπολη, στην οποία συγκεντρώθηκαν 700 κιλά καπάκια!

Οι καρδιές χτυπάνε, όμως, μόνον χάρη στην ευαισθησία του κόσμου με μια απλή κίνηση: Αφήνετε όσα πλαστικά καπάκια μπορείτε, προσφέροντας αγάπη στην πράξη σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.