Ονειρούπολη σε Covid εποχή: Πολύς κόσμος αλλά και ουρές για τους… ελέγχους

Αυστηρά τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, αλλά και... αυστηρά υψηλά τα επίπεδα κεφιού και αισιοδοξίας στο διασημότερο Χριστουγεννιάτικο χωριό της χώρας

Η Ονειρούπολη άνοιξε την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 τις πύλες της, με τον κόσμο να σπεύδει να επισκεφτεί το πιο διάσημο Χριστουγεννιάτικο χωριό της χώρας, ωστόσο φέτος τα πράγματα ήταν διαφορετικά σε σύγκριση με τις προηγούμενες χρονιές, με τα μέτρα για τον κορονοϊό Covid-19 να επηρεάζουν αναπόφευκτα τη λειτουργία της Ονειρούπολης, ενώ κάποια σημεία είναι προσβάσιμα μόνον για εμβολιασμένους ή νοσήσαντες [διαβάστε τα ισχύοντα μέτρα εδώ].

Χαρακτηριστικές είναι οι ουρές που δημιουργήθηκαν στην είσοδο της Ονειρούπολης για τον έλεγχο των υγειονομικών πιστοποιητικών των επισκεπτών, με τους ελέγχους να είναι αυστηροί, όπως είχαν, άλλωστε ενημερώσει και οι διοργανωτές.

Παρά τις… ειδικές συνθήκες πάντως, το κέφι, η αισιοδοξία, η λάμψη και η γιορτινή διάθεση δεν έλειπαν από τη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, η οποία και φέτος αναμένει επισκέπτες από όλη τη χώρα.