Καβάλα: Σοβαρό τροχαίο στα Αμισιανά. Υπερήλικας οδηγός χτύπησε γυναίκα

Το τροχαίο συνέβη μέρα μεσημέρι στον κεντρικό δρόμο, με την άτυχη γυναίκα να τραυματίζεται σοβαρά την ώρα που έβγαινε από το όχημά της-Από τύχη δεν τραυματίστηκε και το παιδί της

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου 2021 στον κεντρικό δρόμο των Αμισιανών, όταν ένας υπερήλικας οδηγός χτύπησε σοβαρά μια γυναίκα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί τραυματισμένη στο Νοσοκομείο της Καβάλας.

Το ατύχημα σημειώθηκε όταν η άτυχη γυναίκα στάθμευσε το αυτοκίνητό της και την ώρα που έβγαινε από αυτό, ο υπερήλικας οδηγός έπεσε πάνω της, ενώ από τύχη δεν τραυματίστηκε το μικρό παιδί της γυναίκας, το οποίο δεν βγήκε μαζί με τη μητέρα του από το αυτοκίνητο.

Η σοβαρότητα του συγκεκριμένου ατυχήματος, όμως, εγείρει και ακόμη ένα σοβαρό θέμα: Η γήρανση, ανεξάρτητα από το πόσο υγιής είναι κανείς, επιβραδύνει τη φυσική και νευρολογική μας κινητικότητα. Ο υπερήλικας οδηγός έχει εξαιρετικά αργές αντιδράσεις και πολύ αργά αντανακλαστικά και ο κίνδυνος κατά την οδήγηση είναι σαφώς μεγαλύτερος τόσο για τον ίδιο όσο και για άλλους οδηγούς και πεζούς.