Οι δικηγόροι της Καβάλας αποχαιρετούν τον συνάδελφο Γιώργο Παναγιωτόπουλο

Συλλυπητήρια επιστολή της διοίκησης του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας για τον θάνατο του επί 25 χρόνια μέλους του

Τη θλίψη της για τον θάνατο του πρώην συναδέλφου, Γιώργου Παναγιωτόπουλου, εκφράζει με επιστολή της η διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου της Καβάλας. Ο εκλιπών που πέθανε τη Δευτέρα σε ηλικία 91 ετών, διατέλεσε μέλος του Συλλόγου από του 1957 έως το 1982 και όπως αναφέρεται στην επιστολή υπηρέτησε με ήθος τον κοινοβουλευτισμό. Εκφράζονται τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και επισημαίνεται ότι όλοι θα τον θυμούνται με σεβασμό και τιμή για όλα όσα πρόσφερε στην Καβάλα και την πατρίδα.

Η επιστολή του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας αναφέρει σχετικά: «Με θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του πρώην Υπουργού και Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Παναγιωτόπουλου. Ο εκλιπών, διατέλεσε μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας από το 1957 μέχρι το 1982.

Υπηρέτηση με ήθος τον κοινοβουλευτισμό επί τέσσερις δεκαετίες περίπου και άφησε το αποτύπωμά του στον χώρο της πολιτικής, καθώς συνέβαλε στην εδραίωση της Δημοκρατίας στην χώρα μας. Μεγάλη ήταν η συμβολή του στην ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας ως Υπουργού Εμπορίου.

Θα τον θυμόμαστε με σεβασμό και τιμή για όλα όσα πρόσφερε στην Καβάλα και την πατρίδα μας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».