ΟΕΒΕ Καβάλας: Μια Χριστουγεννιάτικη δράση αγάπης για όσους το έχουν ανάγκη

Σε συνεργασία με την Ιερές Μητροπόλεις Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου και Ελευθερουπόλεως, Συλλόγους και επαγγελματίες, θα μοιραστούν 250 δώρα αγάπης στην Καβάλα, στην Ελευθερούπολη και στη Χρυσούπολη σε οικογένειες που έχουν ανάγκη

Χριστούγεννα για όλους… Αυτό είναι το μήνυμα της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Καβάλας με φόντο τη δράση την οποία ετοιμάζει για τα Χριστούγεννα για να δώσει μια πνοή ελπίδας σε όσους την έχουν ανάγκη.

«Στο πλαίσιο των εορτών, θα διανεμηθούν 250 δώρα αγάπης στην Καβάλα, στην Ελευθερούπολη και στη Χρυσούπολη. Πρόκειται για προϊόντα, όπως κουραμπιέδες και μελομακάρονα τα οποία θα διανεμηθούν σε οικογένειες οι οποίες το έχουν ανάγκη. Έχοντας αυτόν τον στόχο, ζητάμε από τους επαγγελματίες να συνδράμουν την προσπάθεια με την προσφορά τους. Η δράση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου και την Ιερά Μητρόπολη Ελευθερουπόλεως, ενώ το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού θα αναλάβει την επιμέλεια των πακέτων και το Σωματείο των Ταξί “Η Πρόοδος” και ο Συνεταιρισμός “EUROTAXI” τη διανομή. Παράλληλα, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων θα αναλάβει την ταξινόμηση των πακέτων, βοηθώντας και στην παράδοσή τους, ενώ θα συνδράμουν την προσπάθεια και όλα τα μέλη μας», δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΚ, Θόδωρος Χατζηχρήστος κατά τη συνέντευξη Τύπου η οποία παραχωρήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Δεκεμβρίου 2021.

«Μέσα από τη δράση περνάμε κατά πρώτον το μήνυμα της κοινωνικής ευθύνης της ΟΕΒΕΚ και κατά δεύτερον το ότι με τη συνεργασία μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και θέλω να ευχαριστήσω τόσο τους μεμονωμένους επιχειρηματίες όσο και τα μέλη της Ομοσπονδίας που βοηθάνε σε αυτήν τη δράση», πρόσθεσε ο κ. Χατζηχρήστος, ενώ ευχαρίστησε ιδιαίτερα το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Καβάλας για τις Χριστουγεννιάτικες κάρτες τις οποίες ετοίμασαν τα παιδιά και οι οποίες θα μοιραστούν μαζί με τα δώρα αγάπης.

Την Ιεράς Μητρόπολης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου εκπροσώπησε ο Αρχιμανδρίτης π. Παύλος, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Στεφάνου και παράλληλα συνεχάρη την ΟΕΒΕ Καβάλας για την πρωτοβουλία, μια πράξη οποία έρχεται να προστεθεί στο διευρυμένο και συνεχές κοινωνικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως, ενώ οι εκπρόσωποι των συλλόγων και φορέων που συμμετέχουν στη δράση τόνισαν ότι δέχτηκαν με χαρά την πρόσκληση για να βοηθήσουν ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, ειδικά τις Άγιες μέρες που έρχονται.

Σημειώνεται ότι η διανομή των δώρων θα γίνει μεταξύ των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.