Νίκος Παναγιωτόπουλος: Καλό σου ταξίδι, αγαπημένε θείε…

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας «αποχαιρέτισε» σε κλίμα συγκίνησης τον θείο του και τον άνθρωπο που «επιστράτευσε όλες τις δυνάμεις του για να προσφέρει στον τόπο και στους συμπατριώτες του»

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 18 Δεκεμβρίου 2021 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου η εξόδιος ακολουθία του εκλιπόντος πρώην Υπουργού, Γιώργου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος σε ηλικία 91 ετών άφησε την τελευταία πνοή [διαβάστε εδώ].

Πλήθος κόσμου «αποχαιρέτισε» τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο, ενώ ο ανιψιός του και Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, εκφώνησε τον επικήδειο λόγο, «λυγίζοντας» από τη συγκίνηση για τον άνθρωπο που «επιστράτευσε όλες τις δυνάμεις του για να προσφέρει στον τόπο και στους συμπατριώτες του», όπως αναφέρει στο σύντομο, αλλά αμιγώς προσωπικό και συγκινητικό μήνυμα το οποίο ανάρτησε στο διαδίκτυο.

Το τελευταίο «αντίο» του Υπουργού στον Γιώργο Παναγιωτόπουλο

Δε θα ξεχάσω αυτό που μου έλεγες, ότι πάνω από τα αξιώματα και τις τιμές, τις πορείες, τους θριάμβους και τις αποτυχίες μετράει η δυνατότητα του δημόσιου άνδρα να «κολυμπάει» στον κόσμο, όπως κατάφερες και «κολύμπησες» εσύ για τόσο πολύ, με την άνεση και την αυτοπεποίθηση ενός ανθρώπου που ήξερε τι μπορούσε να κάνει και επιστράτευσε όλες τις δυνάμεις του για να προσφέρει στον τόπο και στους συμπατριώτες του. Καλό σου ταξίδι αγαπημένε θείε, καλό σου ταξίδι καλέ μας παππού. Αιωνία σου η μνήμη.