Δήμος Καβάλας: Τίμησε τους Microsoft Office Specialists Χρήστο Κιοφτετζή και Ανδρέα Ναλμπάντη

Απονομή μεταλλίων στους μαθητές της σχολής εκμάθησης υπολογιστών Expert In από τον αντιδήμαρχο Παιδείας Απόστολο Μουμτσάκη και τον Περιφερειακό Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΑΜΘ Κώστα Μπαντίκο

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού, Απόστολος Μουμτσάκης και ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΑΜ-Θ, Κώστας Μπαντίκος, απένειμαν την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021 τα μετάλλια που κατέκτησαν οι μαθητές, Χρήστος Κιοφτετζής και Ανδρέας Ναλμπάντης, στον παγκόσμιο διαγωνισμό της Microsoft Office Specialist.

Ο Αντιδημάρχος Παιδείας, Απόστολος Μουμτσάκης συνεχάρη τους δύο μαθητές για τις επιτυχίες τους, τονίζοντας ότι «με τις γνώσεις τους, μπορούν να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο».

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΑΜ-Θ, Κώστας Μπαντίκος, σημείωσε ότι «οι επιδόσεις του Χρήστου και του Ανδρέα, δύο παιδιών που φοιτούν σε δημόσιο σχολείο, μας κάνουν υπερήφανους και μας επιτρέπουν να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία».

Ο Χρήστος Κιοφτετζής αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης στο Excel το 2019, ενώ την ίδια χρονιά, στον παγκόσμιο διαγωνισμό της Microsoft Office Specialist, στη Νέα Υόρκη, απέσπασε την 9η θέση.

Ο Ανδρέας Ναλμπάντης αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας, στο Excel, το 2021. Στον παγκόσμιο διαδικτυακό τελικό του 2021, απέσπασε το Χάλκινο Ευρωπαϊκό μετάλλιο και την 9η θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

Οι Χρήστος Κιοφτετζής και Ανδρέας Ναλμπάντης είναι μαθητές της σχολής εκμάθησης υπολογιστών Expert In.