Πυροφυλάκειο «Σταυρού»: Μια… «κολοβή» αποκατάσταση που προκαλεί θυμηδία [φωτογραφίες]

Φωτογραφίες που «μιλούν» από μόνες τους!

Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 η διοίκηση της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας ανακοίνωσε περιχαρής ότι «επισκευάστηκε το πυροφυλάκειο στην τοποθεσία “Ύψωμα Σταυρός”», δίνοντας, μάλιστα, και στη δημοσιότητα μία φωτογραφία [διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση και δείτε τη φωτογραφία πατώντας εδώ].

Η φωτογραφία που συνόδευε την ανακοίνωση ήταν επιμελώς… «κομμένη» έτσι ώστε να κρύβει την πλήρη εικόνα της «επισκευής», η οποία κάθε άλλο παρά ριζική ή πλήρης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Μία απλή «αυτοψία» στο σημείο, δείχνει ξεκάθαρα ότι η αποκατάσταση του πυροφυλακείου έγινε με τρόπο πρόχειρο και ημιτελή, με την όλη «επιχείρηση» να προκαλεί θυμηδία!

Πέρα από το γεγονός ότι το «νέο» πυροφυλάκειο στερείται… στέγης [!!!], η βάση του παραμένει άβαφη, γεμάτη γκραφίτι, όπως και το «κουτί» της ΔΕΗ στη βάση του, η σκάλα έχει μείνει το ίδιο επικίνδυνη και σάπια με τα δύο κάθετα μαδέρια να «υπονοούν» ότι εκεί θα έπρεπε να υπάρχουν κάγκελα, ενώ τα παλιά ξύλα που προφανώς αφαιρέθηκαν από την παλιά κατασκευή, απλά… πετάχτηκαν δίπλα… ως «ίχνος», προφανώς [;].

Επιπρόσθετα, το καλώδιο του ρεύματος που «φωτίζει» τον «Σταυρό», το τοπόσημο της Καβάλας, απλά… κρέμεται και σχεδόν… σέρνεται στο έδαφος!

Δείτε φωτογραφίες από το «νέο» πυροφυλάκειο: