ΟΕΒΕ Καβάλας: Τα δώρα αγάπης πήγαν στον προορισμό τους

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η παράδοση των δώρων στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης δράσης «Χριστούγεννα για όλους»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τρίτη η Χριστουγεννιάτικη δράση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Καβάλας, σε συνεργασία με τις Ιερές Μητροπόλεις Φιλίππων, Νεαπόλεως – Θάσου και Ελευθερούπολης, αλλά τους προσκόπους – οδηγούς και τα σωματεία Ταξί. Τα «Χριστούγεννα για όλους» είχαν ως στόχο να σταθούν έμπρακτα οι άνθρωποι της αγοράς προς το συνάνθρωπο αυτές τις γιορτινές ώρες και με τη συνδρομή της Εκκλησίας και των Προσκόπων – Οδηγών όπως επίσης και των οδηγών Ταξί, να μοιραστούν τα προϊόντα που συγκεντρώθηκαν.

Η ανακοίνωση της ΟΕΒΕΚ αναφέρει σχετικά:

«Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28/12/2021 η παράδοση των δώρων-αγάπης της χριστουγεννιάτικης δράσης «Χριστούγεννα για Όλους» στο τραπέζι της Αγάπης της Ιερά Μητρόπολης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στην εκκλησία του  Άγιου Δημητρίου στη Χρυσούπολη και στην Ιερά Μητρόπολη Ελευθερουπόλεως, μιας δράσης στην οποία συμμετείχαν το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, τα Σωματεία ΤΑΞΙ αλλά και τα μέλη-σωματεία της ΟΕΒΕΚ με τη προσφορά τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στην  Ιερά Μητρόπολης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου για την στήριξη και την έμπρακτη βοήθεια  που μας προσέφερε.

Αρωγοί στη δράση αυτή ήταν οι χορηγοί μας αλλά και το ενιαίο ειδικό επαγγελματικό γυμνάσιο-λύκειο Καβάλας που συνέβαλλαν τα μέγιστα στην ολοκλήρωση της δράσης με επιτυχία.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Καβάλας εύχεται σε όλο το κόσμο χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος!