Νοσοκομείο Καβάλας: Διοίκηση και εργαζόμενοι «στο πλευρό» της μαύρης σκυλίτσας

Ο διοικητής του Νοσοκομείου ξεκαθάρισε ότι κανείς δε θα διώξει το αδέσποτο που ακούει στο όνομα «Μερέντα», ικανοποιώντας το αίτημα των εργαζομένων που τη φροντίζουν

Εδώ και λίγες μέρες δημιουργήθηκε ένα θέμα με την «ενόχληση» κάποιου πολίτη από την παρουσία ενός ήσυχου και φιλικού τετράποδου με το όνομα «Μερέντα» το οποίο συχνάζει έξω από το Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας [διαβάστε εδώ].

Το συμπαθέστατο αδέσποτο σκυλάκι το φροντίζουν εργαζόμενοι του Νοσοκομείου και δεν έδειξε ποτέ επιθετική συμπεριφορά, ενώ συχνάζει το τελευταίο διάστημα μπροστά από την είσοδο του Νοσοκομείου και ουδέποτε του έχει «επιτραπεί» η είσοδος εντός του Ιδρύματος.

Τα «παράπονα» του πολίτη για την παρουσία του σκυλιού δεν έγιναν γραπτά, αλλά προφορικά προς τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου και προς τη Διοίκηση, με τους εργαζόμενους που το φροντίζουν να αιτούνται από τον Διοικητή, Κωνσταντίνο Κλειτσιώτη να μην το απομακρύνει, με τον ίδιο να συναινεί και να διευκρινίζει με δηλώσεις του στο KAVALA POST ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοια πρόθεση, τη στιγμή, μάλιστα που το σκυλάκι δεν έδειξε ποτέ επιθετική συμπεριφορά.

«Πράγματι, διαμαρτυρήθηκε κάποιος πολίτης για το σκυλάκι το οποίο το αγαπάνε οι εργαζόμενοι, το ταΐζουν και το φροντίζουν και με παρακάλεσαν να μείνει. Δε δημιουργεί κανένα πρόβλημα. Από εκεί και πέρα, αν ο Δήμος θέλει να το περιθάλψει ή βρεθεί κάποιος να το υιοθετήσει, θα απομακρυνθεί, αλλιώς δεν υπάρχει πρόθεση από το Νοσοκομείο να το διώξουμε», δηλώνει ξεκάθαρα ο κ. Κλειτσιώτης.

*Φωτογραφία: Νίκος Χατζηγιοβανάκης