«Έφυγε» από τη ζωή ο Γιώργος Κατσίκας

Το τελευταίο «αντίο» της Συμπαράταξης Πολιτών με την οποία ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Καβάλας στις δημοτικές εκλογές του 2014 και του 2019

Σε ηλικία 56 ετών «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022 ο Γιώργος Κατσίκας, ένας ενεργός πολιτικά και κοινωνικά άνθρωπος και μέλος της δημοτικής παράταξης του Δήμου Καβάλας Συμπαράταξη Πολιτών με την οποία ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Καβάλας στις δημοτικές εκλογές του 2014 και του 2019.

Ο Γιώργος Κάτσικας έδωσε «μάχη» τόσο στο Νοσοκομείο της Καβάλας όσο και της Αλεξανδρούπολης για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας που τον ταλάνιζε, όμως δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας στο πένθος όλους όσοι τον γνώρισαν ή συνεργάστηκαν μαζί του.

Το τελευταίο «αντίο» της Συμπαράταξης Πολιτών

Από σήμερα το μεσημέρι η δημοτική μας παράταξη θρηνεί για τον αιφνίδιο θάνατο του καλού μας συντρόφου και φίλου, Γιώργου Κατσίκα.

Ο Γιώργος το πάλεψε από το πρωί για ώρες μαζί με το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό αρχικά στο Νοσοκομείο Καβάλας και αργότερα στην Αλεξανδρούπολη, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Γεννήθηκε στο Διδυμότειχο το 1965. Από το 1985 ζούσε και εργαζόταν στην Καβάλα ασκώντας το επάγγελμα του λογιστή.

Ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Συμπαράταξη Πολιτών στις εκλογές του 2014 και του 2019. Διετέλεσε επίσης και συντονιστής της γραμματείας της δημοτικής μας παράταξης.

Πάντα αγωνιστικός, αισιόδοξος, γενναιόδωρος, ευγενικός και χαμογελαστός. Δεν θα είναι φτωχότερη μόνο η δημοτική μας παράταξη, αλλά και η κοινωνία των ενεργών πολιτών.

Ο επικεφαλής, οι δημοτικοί σύμβουλοι και τα μέλη της Συμπαράταξης Πολιτών εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη γυναίκα, στους γιους και στους συγγενείς του Γιώργου. Θα τον θυμόμαστε πάντα και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για έναν κόσμο πιο ανθρώπινο, δίκαιο και χαρούμενο.

Καλό σου ταξίδι σύντροφε και φίλε Γιώργο.

Ο επικεφαλής και οι δημοτικοί σύμβουλοι:

  • Άρης Βέρρος
  • Νίκος Μουρτασάγας
  • Σωτήρης Σωτηριάδης