Στο επίκεντρο η μεταστέγαση και η κάλυψη της θέσης του Γραμματέα στο Ειρηνοδικείο Θάσου

Συνάντηση του Δημάρχου Θάσου Λευτέρη Κυριακίδη με τον Πρόεδρο και μέλη του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας

Σε τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας Γιώργο Γραμμένο συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης 20 Ιανουαρίου 2022, ο Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης. Στη συνάντηση που έγινε στο Δημαρχείο Θάσου τον κ. Γραμμένο συνόδευαν η Αντιπρόεδρος Χρυσοστόμη Ζήδρου, ο Γενικός Γραμματέας Κωνσταντίνος Καλαντζής και τα μέλη του ΔΣ Σωτήρης Αδαμαντίου και Σωκράτης Μποζούδης.

Συζητήθηκαν το θέμα της μεταστέγασης του Ειρηνοδικείου Θάσου στο κτίριο της πρώην ΔΟΥ Θάσου καθώς και το ζήτημα της πλήρωσης της θέσης του Γραμματέα στο Ειρηνοδικείο της Θάσου, καθώς κρίνεται κατεπείγουσα η πλήρωση της συγκεκριμένης θέσης για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της Θάσου μέσω της εύρυθμης λειτουργίας του Ειρηνοδικείου Θάσου.

Σχετικά ο Δήμαρχος Θάσου δήλωσε: «Η συνεργασία μας με την Διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας ήταν και συνεχίζει να είναι άψογη.

Η ομαλή απονομή της δικαιοσύνης, διά της απρόσκοπτης λειτουργίας του Ειρηνοδικείου Θάσου, είναι σημαντική για την Διοίκηση του Δήμου και με την στενή συνεργασία προσπαθούμε από κοινού να επιλύσουμε τα υπάρχοντα προβλήματα».