Καβάλα: Αυτοκίνητο με δύο νεαρούς επιβάτες εγκλωβίστηκε στο Παγγαίο όρος

Τους «έπιασε» η νύχτα και δεν κατάφεραν να κατέβουν από το βουνό-Σπεύδει άμεσα στο σημείο η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ελευθερούπολης για τον απεγκλωβισμό τους

Ένα αυτοκίνητο με δύο νεαρούς επιβάτες εγκλωβίστηκε στο Παγγαίο όρος το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022. Οι νεαροί είχαν ανέβει στο βουνό το μεσημέρι, περίπου στα 800 μέτρα, ωστόσο τους «έπιασε» η νύχτα και λόγω του χιονιού και του παγετού δεν κατάφεραν να κατέβουν, με αποτέλεσμα να καλέσουν την Πυροσβεστική.

Στο σημείο σπεύδει αυτήν τη στιγμή το τζιπάκι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελευθερούπολης η οποία ανταποκρίθηκε αμέσως στο αίτημα των εγκλωβισμένων, προσκομίζοντας παράλληλα αντιολισθητικές αλυσίδες ώστε να ξεκολλήσει το αυτοκίνητο των νεαρών από το χιόνι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι επιβάτες του αυτοκινήτου είναι καλά στην υγεία τους, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε και ο Δήμος Παγγαίου, ο οποίος βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα λόγω των καιρικών συνθηκών και θα συνδράμει την προσπάθεια απεγκλωβισμού αν κληθεί από την Πυροσβεστική.