Κλειστά τα σχολεία σε Θάσο και Παγγαίο λόγω παγετού

Ποιες μέρες θα είναι κλειστά τα σχολεία-Οι ανακοινώσεις των Δήμων Θάσου και Παγγαίου

Κλειστές θα είναι οι σχολικές μονάδες σε Θάσο και Παγγαίου λόγω του ισχυρού παγετού ο οποίος θα επικρατεί τις επόμενες μέρες στην περιοχή. Η απόφαση ελήφθη με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Η ανακοίνωση του Δήμου Θάσου

Κατόπιν απόφασης του Δημάρχου Θάσου, Λευτέρη Κυριακίδη, όλες οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Θάσου (Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Παιδικοί-Βρεφονηπιακοί Σταθμοί) δε θα λειτουργήσουν δια ζώσης τη Δευτέρα 24-01-2022 και την Τρίτη 25-01-2022, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιονόπτωση-χιονόστρωση στις 22-01-2022 και παγετός-χαμηλές θερμοκρασίες έκτοτε) που επικρατούν και προβλέπονται, καθιστώντας επικίνδυνη την προσέλευση και την παραμονή των μαθητών στα σχολεία.

Η ανακοίνωση του Δήμου Παγγαίου

Εξαιτίας του ολικού παγετού και σε συνδυασμό με την ανάγκη περιορισμού της διασποράς του Covid-19, ο Δήμος Παγγαίου με γνώμονα την ασφάλεια μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών αποφασίζει, αύριο Δευτέρα 24/1/2022 όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί να παραμείνουν κλειστοί.