Ανοίγουν… «ζεστά» τα σχολεία στον Δήμο Παγγαίου

Επαναλειτουργούν ύστερα από 3 ημέρες όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου, που σ’ αυτό το διάστημα θερμαίνονταν κανονικά έτσι ώστε να υπάρχει μια σταθερά καλή θερμοκρασία στις αίθουσες

Μετά από 3 ημέρες που ήταν κλειστά, λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, τα σχολεία στον Δήμο Παγγαίου ανοίγουν από την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου. Η απόφαση αυτή ήρθε ως αποτέλεσμα της αποκλιμάκωσης των ακραίων φαινομένων σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ.

Στην ανακοίνωση του Δήμου Παγγαίου , τονίζεται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της διακοπής λειτουργίας των σχολείων, αυτά θερμαίνονταν κανονικά έτσι ώστε να υπάρχει μια σταθερά καλή θερμοκρασία στις αίθουσες.

Η ανακοίνωση του Δήμου Παγγαίου αναφέρει:

«Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ και μετά από ενημέρωση που είχαμε από την Πολιτική Προστασία αύριο ημέρα Πέμπτη 27 Ιανουαρίου θα υπάρξει αποκλιμάκωση του φαινομένου με τις χαμηλές θερμοκρασίες στον Δήμου Παγγαίου. Με δεδομένα τα παραπάνω όλες οι Σχολικές Μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και οι Παιδικοί και βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Παγγαίου, θα λειτουργήσουν κανονικά.

Επισημαίνεται ότι όλο το προηγούμενο διάστημα η θέρμανση στα σχολικά κτήρια λειτουργούσε έτσι ώστε αυτά να διατηρούν μία σταθερά καλή θερμοκρασία. Με την επαναλειτουργία λοιπόν των Σχολικών Μονάδων και των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών τα κτήρια θα έχουν την απαιτούμενη θερμοκρασία για την απρόσκοπτη λειτουργία του εκπαιδευτικού έργου».