ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: To rotation δεν έφερε αποτέλεσμα! Ήττα με 3-0 στη Λάρισα

Οι αλλαγές του Νούρι στο βασικό σχήμα της ομάδας στο Αλκαζάρ δε βοήθησαν την ομάδα που έχασε δίκαια από την ΑΕΛ

Την πρώτη ήττα της «νέας εποχής» γνώρισε το απόγευμα της Τετάρτης (2/2) η ομάδα της Καβάλας στο εξ αναβολής παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Super League 2 στη Λάρισα. Το συγκρότημα του Αλεξάντερ Νούρι έχασε με 3-0, δείχνοντας πολλές αδυναμίες στον αμυντικό τομέα, όπου όπως έχει φανεί μέχρι στιγμής αποτελεί την «αχίλλειο πτέρνα» του!

Ο προπονητής του ΑΟΚ θέλει να κάνει rotation δίνοντας την ευκαιρία σε παίκτες που είτε είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής, όπως οι Κοέν, Αλίμι, Θωμαίδης και Καραγιάννης, είτε καθόλου όπως ο Μπάουμαν, όμως οι αλλαγές αυτές στο βασικό σχήμα, απλά δε λειτούργησαν! Το «καραβάκι» δεν μπόρεσε να μπει στην ουσία στο παιχνίδι, αν και είχε διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο και να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Αποτέλεσμα αυτής της διάθεσης είναι να μείνει εκτεθειμένο ουκ ολίγες φορές στην άμυνα του και να το πληρώσει με τα 3 γκολ που δέχτηκε, αλλά και με άλλες ευκαιρίες των γηπεδούχων που ήταν καλύτεροι και κέρδισαν άνετα και δίκαια!

Γκολ και φάσεις

  • Η Καβάλα απείλησε στο 2ο λεπτό με τον Μπάουμαν, που όμως δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Θεοδωρόπουλο και έμεινε πίσω στο σκορ στο 24’ με γκολ του Ακούνια με προβολή. Προηγουμένως ο Κολομπίνο είχε σουτ στο δοκάρι του Κυρίτση. σκορ με τον Ακούνια στο 24ο λεπτό με προβολή μέσα από την περιοχή, ενώ είχε και δοκάρι με τον Κολομπίνο.
  • Στο 59’ ο Όγκμποε έβγαλε μόνο του τον Κ. Παπαγεωργίου που σε κενή εστία σούταρε άουτ, ενώ στο 61’ ακυρώθηκε ως οφ σάιντ γκολ του Μπάουμαν.
  • Στο 67’ γίνεται το 2-0 με κεφαλιά του Ηλιάδη, ύστερα από φάουλ σέντρα του Παπαγεωργίου
  • Στο 69’ σουτ του μέσα από την περιοχή έφυγε άουτ, ενώ στο 72’ ο Κυρίτσης θα αποκρούσει εντυπωσιακά σουτ του Όγκμποε.
  • Το τελικό 3-0 διαμορφώνεται στο 81ο λεπτό με το νεοεισελθόντα Τσουμάνη που βρέθηκε αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή μετά από σέντρα του Ακούνια.

Οι Συνθέσεις

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Ομάρ, Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Θ. Παπαγεωργίου, Κολομπίνο (83’ Ραμίρεζ), Γιάκος (46’ K. Παπαγεωργίου), Ακούνια (83’ Μαυριάς), Νικολιάς (63’ Γλυνός), Όγκμποε (77’ Τσουμάνης).

Καβάλα (Νούρι): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Κοέν, Στίκας, Θωμαίδης, Καραγιάννης (58’ Αλίμι), Μπελεβώνης, Ρέτσος (65’ Σταμένκοβιτς), Έμπερτ, Σαμπανίδης (85’ Οκάν), Μπάουμαν (85’ Γροσδάνης).