Σύλλογος Αλβανών Καβάλας: Εσύ, εγκληματία, δεν μπορείς να αμαυρώσεις εμάς. Καλό ταξίδι στην Κόλαση

«Μήνυμα» της Αλβανικής κοινότητας της Καβάλας προς τον 23χρονο Αλβανό που δολοφόνησε εν ψυχρώ τον 19χρονο φίλαθλο του Άρεως στη Θεσσαλονίκη

Ξεκάθαρο μήνυμα προς την κοινωνία, με τελικό «αποδέκτη» τον 23χρονο Αλβανό που δολοφόνησε εν ψυχρώ τον 19χρονο φίλαθλο του Άρεως στη Θεσσαλονίκη στέλνει ο Σύλλογος Αλβανών Μεταναστών Καβάλας, διαμηνύοντάς του ότι «δεν μπορεί να αμαυρώσει τις προσπάθειες και το έργο χιλιάδων Αλβανών, προσαρμοσμένων καλύτερα στην κοινωνία στην οποία ζουν».

Παράλληλα, τα μέλη του Συλλόγου εύχονται στον φερόμενο ως δράστη της επίθεσης «καλό ταξίδι στην Κόλαση» και εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του 19χρονου.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου

«Όχι, αγόρι, όχι. Δεν μπορείς να αμαυρώσεις μια ολόκληρη κοινότητα. Δεν μπορείς να αμαυρώσεις τις προσπάθειες και το έργο χιλιάδων Αλβανών, προσαρμοσμένων καλύτερα στην κοινωνία στην οποία ζουν.

Το να σκοτώσεις για ένα μπλουζάκι σου δίνει αυτόματα το διαβατήριο του εγκληματία και ως εκ τούτου θα πρέπει να αντιμετωπίζεσαι από τη δικαιοσύνη. Η δικαιοσύνη πάνω σας πρέπει να είναι υποδειγματική και ουσιαστική.

Καλό ταξίδι στην Κόλαση. Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αείμνηστου 19χρονου και στους αληθινούς φιλάθλους σε όλη την Ελλάδα.

*Φωτογραφία: EUROKINISSI