Σύλλογος Εθελοντών κατά του Καρκίνου Ν. Καβάλας: Δωρεάν μαστογραφίες σε 150 γυναίκες

Με σύνθημα «Η πρόληψη σώζει ζωές» ο δραστήριος Σύλλογος διαθέτει τα χρήματα που συγκέντρωσε από τις δράσεις του Ροζ Κορδέλα, Ροζ Κοκτέιλ και Μεταξωτό Μαντήλι, για τις αμοιβές των γιατρών και τις εξετάσεις

Ο[/dropcap Σύλλογος Εθελοντών κατά του Καρκίνου Ν. Καβάλας, πιστός πάντα στους σκοπούς του όπως αυτοί αναγράφονται στο καταστατικό του, θα προσφέρει και πάλι προληπτικές εξετάσεις, γιατί όπως τονίζει στην ανακοίνωση που εξέδωσε «δεν θα κουραστούμε ποτέ να το λέμε ότι: Η Πρόληψη σώζει ζωές. Και η ζωή είναι πολύτιμη».

Έτσι από την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου μέχρι και την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022 όσες γυναίκες του Ν. Καβάλας θέλουν να υποβληθούν στην εξέταση της μαστογραφίας, μπορούν να προσέρχονται Δευτέρα με Παρασκευή και τις ώρες 10-12 το πρωί στα γραφεία του Συλλόγου Κ. Παλαιολόγου 9 (πρώην ΠΙΚΠΑ), με το ΑΜΚΑ τους, για να εγγραφούν. Όπως πάντα προτεραιότητα έχουν οι ανασφάλιστες.

Θα δοθούν 150 μαστογραφίες. Τα χρήματα που θα χρησιμοποιηθούν για τις αμοιβές των γιατρών και τις εξετάσεις των μαστογραφιών, είναι αυτά που συγκεντρώθηκαν από τις δράσεις Ροζ Κορδέλα, Ροζ Κοκτέιλ και το  Μεταξωτό Μαντήλι της Βασιλικής Υψηλάντη.

Η ανακοίνωση καταλήγει τονίζοντας ότι «όλους για ακόμη φορά τους ευχαριστούμε και τους ευγνωμονούμε για τη γενναιοδωρία και την προθυμία τους να ανταποκριθούν σ’ αυτή τη δράση πρόληψης Κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Στο γραφείο μας τηρούνται αυστηρά τα μέτρα προστασίας για τον COVID-19 όπως αυτά ορίζονται από το Νόμο».