Καταγγελίες για βανδαλισμούς στο Γυμνάσιο-Λύκειο Κρηνίδων

Άγνωστοι έσπασαν μάρμαρα από τα σκαλοπάτια της εισόδου και με τα κομμάτια αυτά έσπασαν τα τζάμια από παράθυρα του σχολείου-Η καταγγελία της Πρωτοβουλίας Φιλίππων Πολιτεία

Ζημιές από άγνωστους στο κτίριο του Γυμνασίου-Λυκείου Αμυγδαλεώνα καταγγέλλει η Πρωτοβουλία Φιλίππων Πολιτεία, αναφέροντας σε ανακοίνωσή της ότι οι δράστες έσπασαν μάρμαρα από τα σκαλάκια της εισόδου και με αυτά τα κομμάτια προκάλεσαν φθορές σε τζάμια του κτιρίου, το οποίο, παρεμπιπτόντως, εσχάτως ανακαινίστηκε.

Η καταγγελία της Πρωτοβουλίας

Φαίνεται πως η βλακεία περισσεύει στην περιοχή μας. Διότι που αλλού να αποδώσει κανείς τους βανδαλισμούς που έγιναν στο κτήριο; Βάνδαλοι, οι οποίοι δεν γνωρίζουμε αν είναι μαθητές ή εξωσχολικοί, έσπασαν μάρμαρα από τα σκαλοπάτια της εισόδου και με τα κομμάτια αυτά έσπασαν τα τζάμια σε τρία από τα παράθυρα της αίθουσας εκδηλώσεων.

Σε ένα κτήριο που τόσα πολλά έχει υποστεί, σε ένα κτήριο για το οποίο τόσοι αγώνες έγιναν, κάποιοι επέλεξαν να το πληγώσουν ακόμη περισσότερο. Εμείς περισσότερο από το πολύπαθο κτήριο λυπόμαστε αυτούς που έκαναν τους βομβαρδισμούς. Άρρωστοί ψυχικά, σίγουρα χρειάζονται κάποια ιατρική βοήθεια!