Φυσιολατρικός Σύλλογος “Planet”: Περιβαλλοντικοί… χτύποι από την Green Heart 2022 στο Παγγαίο [φωτογραφίες]

Λάτρεις της Φύσης από 5 χώρες περπάτησαν στο μονοπάτι της Μεσορόπης και γνώρισαν την Ιστορία και το φυσικό κάλος της περιοχής

Παρόλο το χιόνι που έπεφτε, ο Φυσιολατρικός Σύλλογος Δήμου Παγγαίου “Planet” μπόρεσε και έδειξε το μονοπάτι της Μεσορόπης στους ανθρώπους του προγράμματος Green Heart 2022.

Στη διάρκεια της διαδρομής οι δάσκαλοι που ήταν από Σλοβενία, Τουρκία, Βουλγαρία και Λιθουανία μπόρεσαν και ενημερώθηκαν για το Παγγαίο τόσο για την ιστορία του όσο και για την χλωρίδα και πανίδα του.

Επίσης το πρόγραμμα περιλάμβανε γυμναστική και διάφορα παιχνίδια με κατασκευές τα οποία θα μπορέσουν να τα παρουσιάσουν εύκολα στις χώρες τους.

Τα μέλη του Συλλόγου ευχαριστούν την υπεύθυνη του προγράμματος, Σοφία Φιλιππίδου και την Ευαγγελία Γεωργούση για την υπέροχη δουλειά που προσφέρουν.

Από τον Σύλλογο παραβρέθηκαν ο πρόεδρός του, Χρήστος Παλληκαράς, η Ταμάρα Γιότσιτς (γυμνάστρια), η Ευαγγελία Καραπιπέρη (ομιλήτρια) και ο Ευάγγελος Γκούλας (φωτογράφος). Οι δράσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.