Εθελοντές κατά του Καρκίνου Καβάλας: Δίπλα στον Γιάννη Σαρρή γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος…

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Συλλόγου προς τον Καβαλιώτη επιχειρηματία που στέκεται στο πλευρό των εθελοντών – Από την τελευταία εκδήλωση στο «Κουτούκι του Σαρρή» συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 2.000 ευρώ

Να ευχαριστήσει τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας « Το κουτούκι του Σαρρή» Γιάννη Σαρρή για τη συνεχή στήριξη της προσπάθειας που κάνει για να είχε δίπλα στους καρκινοπαθείς της περιοχής και ειδικά στα μικρά παιδιά, θέλει ο Σύλλογος Εθελοντών κατά του Καρκίνου Καβάλας με την ευχαριστήρια ανακοίνωση που εξέδωσε. Στην ανακοίνωση αυτή μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον επιχειρηματία που κάθε χρόνο διαθέτει όλα τα έσοδα από τη λειτουργία του καταστήματος του στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποιείται για τη συγκέντρωση χρημάτων. Φέτος, σύμφωνα με τον απολογισμό που έγινε, συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 2.000 ευρώ, ποσό που θα διατεθεί για τις ανάγκες των παιδιών που είχαν την ατυχία να μπλεχτούν στον ιστό της αράχνης του καρκίνου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου Καβάλας.

«Στις δικές μας ευχαριστίες πρέπει να προσθέσουμε και τις ευχαριστίες των γονιών των παιδιών»

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις βαθύτατες και θερμές ευχαριστίες μας στον Γιάννη Σαρρή. Ένα σωστό επαγγελματία, ένα νέο άνθρωπο, ένα ευαισθητοποιημένο άνθρωπο με λεπτότητα αισθημάτων, που δεν κοιτά αδιάφορα γύρω του, αλλά συμμετέχει και προστρέχει σε βοήθεια των συνανθρώπων του.

Δίπλα στον Γιάννη γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος και χαιρόμαστε που μας τιμά με την εμπιστοσύνη και τη φιλία του.

Για μια ακόμη χρονιά η 15η Φεβρουαρίου, υπήρξε η μέρα, που δεκάδες Καβαλιώτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Γιάννη. Συγκεντρώθηκε το ποσό των 1955,69 ευρώ. Και όσοι δεν μπόρεσαν να παραστούν, παρέδωσαν στα γραφεία του Συλλόγου κάποια ποσά ως συμμετοχή στον αγώνα βοήθειας των παιδιών με καρκίνο. Συγκεντρώθηκαν άλλα 110 ευρώ.

Όλοι τους με πρότυπο τον Γιάννη, ο καθένας με τον τρόπο του, μας έδειξαν ότι καθήκον μας είναι να προσφέρουμε αυτά τα χρήματα και όχι μόνο, σε παιδιά που είχαν την ατυχία να μπλεχτούν στον ιστό της αράχνης του καρκίνου.

Ο Σύλλογος μας εκτιμώντας αυτή την ομαδική προσπάθεια, υπόσχεται  ότι θα γίνει προστάτης, συμπαραστάτης και βοηθός της απεμπλοκής τους από τον καρκίνο και σκαπανέας της σωτηρίας τους.

Στις δικές μας ευχαριστίες πρέπει να προσθέσουμε και τις ευχαριστίες των γονιών των παιδιών που είναι αποδέκτες, όπως και την ευγνωμοσύνη τους. Είναι Καβαλιώτες και γνώριζαν, όπως μας είπαν, τον Γιάννη Σαρρή ως σωστό επαγγελματία. Τώρα τον γνωρίζουμε και σαν Άνθρωπο.

Ο Θεός να έχει γερό Γιάννη μου εσένα και την υπέροχη οικογένειά σου».