Έκπτωση 50% στα εισιτήρια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ για τους εργαζόμενους του Δήμου Θάσου

Συνάντηση του Δημάρχου του νησιού Λευτέρη Κυριακίδη και τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Καβάλας Κώστα Πανταζή

Τον πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας Κώστα Πανταζή υποδέχτηκε στο γραφείου στο Δημαρχείου Θάσου ο Δήμαρχος του νησιού Λευτέρης Κυριακής την Τρίτη 15 Μαρτίου 2022.

Στη συνάντηση, παρουσία και του Προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Θάσου Παντελή Τζίνη, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την λειτουργία του ΚΤΕΛ Ν. Καβάλας στη Θάσο, καθώς και τρόποι με τους οποίους μπορεί να συνδράμει το ΚΤΕΛ Ν. Καβάλας στην μετακίνηση των υπαλλήλων από και προς την εργασία τους στο Δημαρχείο Θάσου, λόγω και της ενεργειακής κρίσης με την αύξηση των τιμών των καυσίμων.

Ειδικότερα ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΚΤΕΛ Ν. Καβάλας πρότεινε η μετακίνηση των εργαζόμενων του Δήμου Θάσου, από και προς την εργασία τους, να πραγματοποιείται με έκπτωση 50% επί του εισιτήριου της διαδρομής.

Σχετικά ο Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης δήλωσε:

«Η Συνεργασία του Δήμου Θάσου και του ΚΤΕΛ Ν. Καβάλας ήταν και συνεχίζει να είναι άψογη. Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο του ΔΣ του ΚΤΕΛ, ο οποίος αναγνωρίζει έμπρακτα το προσθετό μεταφορικό κόστος για την μετακίνηση των υπαλλήλων του Δήμου Θάσου.

Η έκπτωση του 50% επί του εισιτηρίου της διαδρομής για τους υπαλλήλους του Δήμου της Θάσου που μετακινούνται καθημερινά συνιστά μια πράξη αλληλεγγύης στην ιστορικά δύσκολη συγκυρία που ζούμε».