X-Factor: Η αστρολόγος από την Καβάλα που ενθουσίασε με τις προβλέψεις, αλλά απογοήτευσε με την ερμηνεία της [βίντεο]

Η Θεοφανία Τσολάκη «ξεσήκωσε» τους κριτές αλλά…

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής 18 Μαρτίου 2022 το X-Factor. Οι οντισιόν ξεκίνησαν δυναμικά από τη Θεσσαλονίκη και αρκετοί ήταν εκείνοι που δοκίμασαν τις δυνάμεις τους ενώπιον των τεσσάρων κριτών, Μιχάλη Κουινέλη, Χρήστο Μάστορα, Μαρίζα Ρίζου και Στέλιο Ρόκκο.

Ανάμεσα σε αυτούς είδαμε και μια αστρολόγο από την Καβάλα που ενθουσιάσε τους κριτές με το κέφι και το μπρίο της. Ο λόγος για τη Θεοφανία Τσολάκη που είναι παρουσιάστρια αστρολογίας σε τοπικό κανάλι της Καβάλας αλλά έχει, επίσης, μεγάλη αγάπη της για το τραγούδι. Ήρθε σαν σίφουνας και αρχικά ανέλυσε στους κριτές τους αστρολογικούς τους χάρτες και τα ζώδιά τους.

Στη συνέχεια έπιασε το μικρόφωνο και τραγούδησε το «Ακρογυαλιές Δειλινά». Το αποτέλεσμα όμως δεν ενθουσίασε τους κριτές με τον Στέλιο Ρόκκο να λέει «Το ρίσκαρες πολύ. Δεν έφυγε ακόμα ο ανάδρομος! Υποσχέσου ότι δεν θα σε χάσουμε από τη ζωή μας αλλά τι το ήθελες το τραγούδι τώρα; Θα πάω δίπλα της. Θα πάρω τη Θεοφανία και θα φύγω και θα πάρω και το τηλέφωνό της» της είπε ο Στέλιος Ρόκκος. Μετά σηκώθηκε από την καρέκλα του, τη συνάντησε στην σκηνή και τη συνόδεψε στα παρασκήνια.

X-Factor: Η Θεοφανία Τσολάκη «ξεσήκωσε» τους κριτές αλλά…

Η γλυκιά Θεοφανία Τσολάκη κατάφερε τον σκοπό της. Να ξεσηκώσει τους κριτές και να φέρει… χαρά στο στούντιο!

Πηγή: iefimerida.gr