Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Καβάλας: Κάλεσμα για ένα τσίμπημα, μια προσφορά ζωής, ένα άγγιγμα ψυχής…

Εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με την Περιφέρεια ΑΜΘ, την ΠΕ Καβάλας, το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Παγγαίου, τον Διάλογο των Νέων, το Europe Direct, την Action team και την Gaia First

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Καβάλας διοργανώνει μαζί με την Περιφέρεια ΑΜΘ, ΠΕ Καβάλας, το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας,το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Παγγαίου, τον Διάλογο των Νέων, το Europe Direct, την Action team και την Gaia First, εθελοντική αιμοδοσία.

Η νεολαία της Καβάλας αναγνωρίζοντας τις μεγάλες ελλείψεις για αίμα, τις επίμονες προσκλήσεις του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας και την επιδείνωση των αιμοδοτικών αναγκών εξαιτίας της πανδημίας, αποφάσισε να δράσει.

«Η νέα γενιά είναι έτοιμη να προσφέρει. Σας καλούμε όλους, μικρούς και μεγάλους, σε εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 27 Μαρτίου 2022 και ώρες 8:30 με 13:30 στο Φουαγιέ του Αμφιθεάτρου “Γεώργιος Παυλίδης” της ΠΕ Καβάλας. Προσφέρουμε το αίμα μας, ώστε με τη θυσία των 10 λεπτών μας, να σωθούν ζωές. Σας περιμένουμε», αναφέρει η ανακοίνωση!