Η αξιοποίηση του αεροδρομίου του Αμυγδαλεώνα θα μπορούσε να «φέρει» και ένα AirShow

«Μη σπεύδετε να κατηγορείτε δεξιά και αριστερά για το AirShow που έφυγε»: Τι δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας για τη διοργάνωση και πώς τη συνέδεσε με την επένδυση στον Αμυγδαλεώνα

Με το αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα, υπό το καθεστώς της αξιοποίησής του που ξεκινάει, θα μπορούσαμε ενδεχομένως στο μέλλον, με τη συνεργασία των τοπικών φορέων και τον πυρήνα της υποδομής, να δημιουργήσουμε ένα AirShow με αξιώσεις.

Αυτό ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας για το μέλλον της διοργάνωσης αεροπορικών επιδείξεων, Νίκος Παναγιωτόπουλος, κατά τη συνέντευξη Τύπου για την αξιοποίηση του αεροδρομίου του Αμυγδαλεώνα [διαβάστε εδώ για τη συνέντευξη Τύπου].

«Άκουσα πολλά για την απώλεια του Air Show, λες και είμαι εγώ αρμόδιος για το Show ή λες και αν στείλει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας τα αεροπλάνα να πετάξουν θα έχουμε AirShow. Μη σπεύδετε να κατηγορείτε δεξιά και αριστερά για το AirShow που έφυγε, αναλογιστείτε, όμως, πώς θα μπορούσαμε να προσελκύσουμε στο μέλλον μια τέτοια διοργάνωση, στήνοντάς την σε μια πιο οργανωμένη βάση, με πυρήνα την επένδυση», ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.