Νίκος Παναγιωτόπουλος: Παγκόσμια ημέρα ανιδιοτελούς αγάπης η σημερινή…

Με μία τρυφερή, προσωπική φωτογραφία το διαδικτυακό μήνυμα του Καβαλιώτη υπουργού Εθνικής Άμυνας για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, το μεσημέρι της Δευτέρας 4 Απριλίου 2022 ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Παναγιωτόπουλος ανέβασε το δικό του «μήνυμα» στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Ποζάροντας περιχαρής στον φακό παρέα με έναν σκύλο και μία γάτα, ο κ. Παναγιωτόπουλος έκανε λόγο για παντοτινούς συντρόφους «που βρέθηκαν στον δρόμο χωρίς να είναι η επιλογή τους», προτρέποντας όλες και όλους να υιοθετήσουν ένα αδέσποτο ζώο για να λάβουν ως «αποζημίωση» την… απόλυτη αγάπη!

Αναλυτικά, ο υπουργός έγραψε:

«Παγκόσμια Ημέρα αδέσποτων ζώων είναι η σημερινή. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και Παγκόσμια Ημέρα ανιδιοτελούς αγάπης! Παντοτινοί σύντροφοι που βρέθηκαν στο δρόμο χωρίς να είναι η επιλογή τους. Μπορούν να δώσουν μόνο αγάπη σε αυτούς που τα κάνουν μέλη της οικογένειας τους. Τη μοναδική αυτή αγάπη που δεχόμαστε κι εμείς. Υιοθετούμε λοιπόν ένα αδέσποτο ζώο, σώζουμε μια ζωή, εκφράζουμε αγάπη και λαμβάνουμε απόλυτη αγάπη»!