Ρεγγίνα Μακέδου: Υποτροπίασε η υγεία της αλλά όχι και η ψυχική της δύναμη

«Λίγες μέρες πριν μπω στο Νοσοκομείο έπαιζα με τα κύματα… Και ήρθε η φουρτούνα τελικά»: Το μήνυμα της Ρεγγίνας για όσους βάλλονται από «τρικυμίες»

Μπορεί να υποτροπίασε η υγεία της Ρεγγίνας Μακέδου, η οποία εισήχθη στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όμως η ψυχή της παραμένει αλώβητη και παρά την «τρικυμία» που καλείται εκ νέου να αντιμετωπίσει, ρίχνει «σωσίβιο» σε όσους μάχονται για το πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία, ευχαριστώντας, παράλληλα και τους γιατρούς που «πρώτα είναι άνθρωποι».

Το μήνυμα της Ρεγγίνας

Λίγες μέρες πριν μπω έπαιζα με τα κύματα… Και ήρθε η φουρτούνα τελικά!!! Ναι υπάρχει υποτροπή. Ναι με τους αγαπημένους μου γιατρούς μου θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο. Ναι εννοείται δεν τα παρατάμε για κανέναν λόγο.

Αλλά να θυμάστε ότι είναι ανθρώπινο και να ξεσπάς και να κλαις και να θυμώνεις, αρκεί να επιστρέφεις στην αισιόδοξη πλευρά πάντα το έλεγα!!! Κανείς μας δεν είναι ρομπότ, ούτε εγώ! Όλα θέλουν τον χρόνο τους και όλα θα πάνε καλά!!! Σας υπερευχαριστώ για όλα τα όμορφα μηνύματα!!!!
Γίνετε δότες μυελού των οστών σήμερα!!!!

Το λέω ασταμάτητα και κοίτα να δεις, η ζωή μου εξαρτάται από κάποιον άλλον, χαρίστε ζωή σε ‘μας που το χρειαζόμαστε.

Νιώθω ευλογημένη που έχω τέτοιους γιατρούς!!! Πρώτα ανθρώπους!!! Είμαι 2 μέρες στο νοσοκομείο και νομίζω ότι ήρθα σπίτι μου!!! Πολλά μπράβο στην αιματολογική της Αλεξανδρούπολης, κύριε Ιωάννη Κοτσιανίδη σας ευχαριστώ για όλα!!!