Πήραν άριστα στην κοινωνική ευαισθησία οι μαθητές και οι μαθήτριες του ΕΠΑΛ Χρυσούπολης [φωτογραφίες]

Με τη συμπαράσταση των εκπαιδευτικών τους έσπευσαν μαζικά να αιμοδοτήσουν και να περάσουν το μήνυμα ότι η κοινωνική ευαισθησία είναι πράξη και όχι θεωρία

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Ξάνθης «Η Αγάπη», σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» και με τη συμπαράσταση του Δήμου Νέστου, διοργάνωσαν ακόμη μια επιτυχημένη εθελοντική αιμοδοσία στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Χρυσούπολης.

«Πρωταγωνιστές» οι μαθήτριες και οι μαθητές του σχολείου, οι οποίοι με τη συμπαράσταση των εκπαιδευτικών τους έσπευσαν μαζικά να αιμοδοτήσουν και να περάσουν το μήνυμα ότι η κοινωνική ευαισθησία είναι πράξη και όχι θεωρία.

«Μπράβο στα παιδιά του Δήμου Νέστου για τη συμμετοχή τους και την προσφορά τους. Τα συγχαρητήρια στη διεύθυνση και στους καθηγητές του ΕΠΑΛ που τους ενημερώνουν, τους παροτρύνουν και τους ενθαρρύνουν να αιμοδοτήσουν. Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Δήμου για την υποστήριξή τους και την παραχώρηση της αίθουσας του ΚΑΠΗ Χρυσουπόλεως», αναφέρουν τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης.