Καβάλα: Νέα διακοπή νερού στις παλαιές παροχές

Η διακοπή θα διαρκέσει για 3 ώρες λόγω εργασιών της Υπηρεσίας Ύδρευσης – Διαβάστε σε ποιες οδούς αφορά

Για 3 ώρες θα διακοπεί η υδροδότηση σε μια μεγάλη περιοχή πάνω από το κέντρο της Καβάλας, λόγω εργασιών της Υπηρεσίας Ύδρευσης. Η διακοπή θα ξεκινήσει στις 8.00 το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι τις 11.00 και θα αφορά μόνο τις παροχές που είναι συνδεδεμένες στο παλιό δίκτυο ύδρευσης.

Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΚ αναφέρει σχετικά:

«Ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών της Υπηρεσίας Ύδρευσης θα διακοπεί η παροχή νερού την Τετάρτη 13-04-2022 από ώρα 08:00 έως 11:00, μόνο στις παροχές, των παρακάτω οδών της πόλης, που είναι συνδεδεμένες στο παλιό δίκτυο ύδρευσης:

Σερδάρογλου (από τη συμβολή της με την Θεσσαλονίκης έως τη συμβολή της με την Κ. Τσολάκη), Σοφοκλέους, Λεμεσού, Ευριπίδου, Μίνωος, Αριστοφάνους, Αισχύλου, Κ. Τσολάκη (από τη συμβολή της με την Σερδάρογλου έως τη συμβολή της με την Ρωμανού), Κασσιανής, Νικ. Ουράνη, Νικ. Ξιφίου, Βύρωνος, Ρωμανού (από τη συμβολή της με την Κ. Τσολάκη έως τη συμβολή της με την Κομνηνών), Κομνηνών (από τη συμβολή της με την Ρωμανού έως τη συμβολή της με την Σκρά), Πάροδος Κομνηνών, Σκρά (από τη συμβολή της με την Κομνηνών έως τη συμβολή της με την Θεσσαλονίκης), Θεσσαλονίκης (από τη συμβολή της με την Σερδάρογλου μέχρι τη συμβολή της με την Κ. Τσολάκη).

Η υδροδότηση θα αποκατασταθεί σταδιακά μετά το πέρας των εργασιών».