«Κλείνει» για 4 ώρες η πλατεία Καπνεργάτη

Διαβάστε από ποια ώρα θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς Κασσάνδου και Αβέρωφ, λόγω επιθεώρησης του πλακοσκεπούς αγωγού διευθέτησης ομβρίων υδάτων

Η επιθεώρηση από τα συνεργεία της ΔΕΥΑ Καβάλας του πλακοσκεπούς αγωγού διευθέτησης ομβρίων υδάτων της οδού Κασσάνδρου, θα έχει ως αποτέλεσμα να «κλείσει» ουσιαστικά για 4 ώρες η πλατεία Καπνεργάτη το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Απριλίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης της Καβάλας θα διακοπεί η είσοδος των οχημάτων στην πλατεία από την «πάνω» πλευρά, δηλαδή από την οδό Κασσάνδρου (στο τμήμα από την Εθνάρχου Μακαρίου μέχρι την Κύπρου) και από την «κάτω» πλευρά στο τμήμα από την οδό Βενιζέλου έως και την Ομονοίας.

Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Καβάλας αναφέρει σχετικά:

«Σας ενημερώνουμε ότι η ΔΕΥΑ Καβάλας την Τετάρτη 13/4/2022 και ώρα 13.00 έως 17.00 θα προχωρήσει σε απαραίτητες εργασίες επιθεώρησης του πλακοσκεπούς αγωγού διευθέτησης ομβρίων υδάτων της οδού Κασσάνδρου.

Στο πλαίσιο των εργασιών αυτών θα διακοπεί η κυκλοφορία οχημάτων την Τετάρτη 13/4/2022 και ώρα 13.00 έως 17.00 στις οδούς:

  • Κασσάνδρου, από τη συμβολή της με την οδό Εθνάρχου Μακαρίου έως τη συμβολή της με τον οδό Κύπρου
  • Αβέρωφ από τη συμβολή της με την οδό Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Ομονοίας».