Αυτό είναι το νέο ΔΣ του Συλλόγου Καβαλιωτών Αττικής «Οι Φίλιπποι»

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που απαρτίζεται από 11 μέλη συγκροτήθηκε σε σώμα μετά από τη ΓΣ και τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα

Σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου Καβαλιωτών Αττικής «ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ» και μετά τη συμπλήρωση τριετίας, πραγματοποιήθηκε την  Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση. Σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου κατά τις αρχαιρεσίες αναδείχθηκαν τα μέλη που θα απαρτίσουν το νέο ΔΣ του Συλλόγου.

Οι αρχαιρεσίες του Ιστορικού Συλλόγου έλαβαν χώρα στα γραφεία του Συλλόγου Καβαλιωτών Αττικής «Οι Φίλιπποι», Ακαδημίας 91-93 στην καρδιά της Αθήνας, με τη συμμετοχή πλήθους μελών που δήλωσαν έμπρακτα τη στήριξή τους στο Σύλλογο και στο πολύτιμο έργο του για τη διατήρηση των πολιτιστικών δεσμών των Καβαλιωτών που διαβιούν μακριά από τη γενέτειρα γαλάζια  πολιτεία.

Στη συνέχεια, την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2022, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο πλαίσιο της πρώτης συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε στον ίδιο χώρο, το οποίο έχει ως εξής:

  1. Χασάπη Δωροθέα        Πρόεδρος
  2. Τζαμπίρας Γεώργιος Α’ Αντιπρόεδρος
  3. Κουρματζής Ιωάννης   Β’ Αντιπρόεδρος
  4. Βενεδίκης Αναστάσιος Γεν. Γραμματέας
  5. Στωίδης Δημοσθένης    Ειδικός Γραμματέας
  6. Μερασεδόγλου Θεόδωρος Ταμίας
  7. Γεωργιάδου Αναστασία Γενική Έφορος
  8. Καρποζήλου Περσεφόνη Ειδική Έφορος
  9. Βαφείδου – Χρυσόγελου Παναγιώτα Σύμβουλος
  10. Αϊβάζης Κων/νος Σύμβουλος
  11. Παπαδοπούλου Αγγελική Σύμβουλος

Ως αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι ακόλουθοι

  1. Σπανδωνίδης Ράλλης
  2. Βαρδαβούλια Αναστασία
  3. Κτενίδης Παναγιώτης
  4. Ασσανίνα – Ρήγα Σωτηρία
  5. Μαρίνος Ιωάννης