Οι εργασίες για την ανάπλαση της πλατείας Καπνεργάτη ξεκίνησαν από το παρκινγκ [φωτογραφίες]

Για τουλάχιστον 2 εβδομάδες θα είναι κλειστό το σημείο λόγω εργασιών τοποθέτησης πεζοδρομίων – Αποκλείστηκε η οδός Κασσάνδρου

Αυτή τη φορά ο προγραμματισμός για την έναρξη των εργασιών για την ανάπλαση της πλατείας Καπνεργάτη, στο κέντρο της πόλης της Καβάλας, ακολουθήθηκε κατά γράμμα! Οι εργασίες που αρχικά είχαν οριστεί να ξεκινήσουν την Μεγάλη Εβδομάδα, αλλά αναβλήθηκαν λόγω της κακοκαιρίας, άρχισαν και σ’ αυτή την πρώτη φάση περιλαμβάνουν το παρκινγκ της περιοχής και στη συνέχεια τις παρεμβάσεις στην οδό Κασσάνδρου η οποία έχει κλείσει!

Το παρκινγκ της Δημαρχίας, όπως είναι γνωστό, θα παραμείνει κλειστό για δύο εβδομάδες και στο διάστημα αυτό θα γίνουν εργασίες για την τοποθέτηση πεζοδρομίων (που έλειπαν στο σημείο) αλλά και για την χωροθέτηση των θέσεων στάθμευσης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στην οδό Κασσάνδρου δεν ήταν δυνατό να γίνουν παρεμβάσεις (τουλάχιστον τις πρώτες ώρες από τη διακοπή της κυκλοφορίας στο σημείο) λόγω της παρουσίας πολλών σταθμευμένων αυτοκινήτων.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργασίες ανάπλασης της πλατείας, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, έχουν «σπάσει» σε 5 κομμάτια προκειμένου να προκληθεί η μικρότερη δυνατή αναστάτωση σε διερχόμενους αλλά και επαγγελματίες της περιοχής. Όταν θα ολοκληρώνεται το ένα «κομμάτι» θα παραδίδεται σε χρήση και στη συνέχεια θα «αποκλείεται» το επόμενο!