22 Μαΐου 2022: Το The Distinguished Gentleman’s Ride θα «τρέξει» για πρώτη φορά και στην Καβάλα! [βίντεο-φωτογραφίες]

Οι λάτρεις της κλασικής μοτοσικλέτας και της βέσπα θα φορέσουν τα «καλά» τους και θα διασχίσουν μια διαδρομή για φιλανθρωπικό σκοπό

Το The Distinguished Gentleman’s Ride δημιουργεί θεματικές διαδρομές σε όλο τον κόσμο για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση και τα κεφάλαια για φιλανθρωπικούς σκοπούς για άντρες.

Ο ιδρυτής Mark Hawwa έφτασε στην έμπνευση για το θέμα «κομψού ντυσίματος» το 2012, όταν είδε μια φωτογραφία του Don Draper από την τηλεοπτική εκπομπή Mad Men να κάθεται σε μια κλασική μοτοσικλέτα ενώ φορούσε ένα κοστούμι. Η Triumph αποφάσισε ότι το Distinguished Gentleman’s Ride ενσωματώνει όλα όσα γιορτάζουν τη μοτοσικλέτα και έχει υποστηρίξει την εκδήλωση για αρκετά χρόνια, παρακολουθώντας στη διάρκεια το DGR να γίνεται παγκόσμιο γεγονός.

Από την έναρξή του, το The Distinguished Gentlemen’s Ride έχει εξαπλωθεί σε περισσότερες χώρες, πόλεις και κωμοπόλεις χρόνο με τον χρόνο. Το 2021, περισσότεροι από 65.000 διακεκριμένοι κύριοι πήραν τις κλασικές και vintage μοτοσικλέτες τους και οδήγησαν Μαζί και Χωριστά σε περισσότερες από 2,000 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

Οι δωρεές που συγκεντρώνονται από το Distinguished Gentleman’s Ride επενδύονται σε πρωτοβουλίες για τον καρκίνο του προστάτη και την ψυχική υγεία των ανδρών σε όλο τον πλανήτη.

Φέτος, το The Distinguished Gentleman’s Ride θα «τρέξει» για πρώτη φορά και στην πόλη της Καβάλας!

Έτσι, την Κυριακή 22 Μαΐου 2022, λάτρεις της κλασικής μοτοσικλέτας και της βέσπα θα φορέσουν τα «κυριακάτικα» ρούχα τους, θα συγκεντρωθούν στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης [οδός Εθνικής Αντιστάσεως] και θα «τρέξουν» για καλό σκοπό.

Περισσότερες λεπτομέρειες και τρόποι συμμετοχής στο 1ο Kavala DGR θα ανακοινωθούν σύντομα… Μέχρι τότε, δείτε το βίντεο από τη διοργάνωση του 2021: