Καβάλα: Κάμερα του φαρμακείου κατέγραψε τη στυγερή δολοφονία της 43χρονης

Ο σύζυγός της μετά τη δολοφονία βγήκε έξω και έκανε μονόζυγο σε μια παιδική χαρά! Νοσηλεύεται φρουρούμενος και εκτός κινδύνου μετά τον αυτοτραυματισμό του-Τι «έδειξε» η νεκροψία-νεκροτομή της άτυχης 43χρονης

Η κάμερα ασφαλείας του φαρμακείου της άτυχης 43χρονης, η οποία δολοφονήθηκε στις Πηγές του Δήμου Νέστου από τον σύζυγό της, με τον οποίο βρίσκεται σε διάσταση, κατέγραψε το φονικό, με την Ασφάλεια Καβάλας να έχει στα χέρια της το οπτικό υλικό, με σκοπό να εμπλουτίσει τον φάκελο με τα στοιχεία για τη δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεκροψία-νεκροτομή πρόκειται «έδειξε» ξεκάθαρα εγκληματική ενέργεια με αίτιο θανάτου τον στραγγαλισμό, καθώς εκτός από τα σημάδια που βρέθηκαν στον λαιμό της 43χρονης, διαπιστώθηκε και κάταγμα του υοειδούς οστού.

Ο 55χρονος δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας, ενώ μετά το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη, καθώς μετά το φονικό προσπάθησε να κάνει κακό στον εαυτό του με αιχμηρό αντικείμενο, δε διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Έκανε… μονόζυγο μετά τη δολοφονία

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι είχε βγει έξω, επέστρεψαν στο φαρμακείο και μετά από διαπληκτισμό ο δράστης στραγγάλισε τη σύζυγό του και μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών τους, ενώ κατόπιν παρέμεινε για ώρες μαζί της.

Όπως ανέφερε στο Newsbeast ο Δήμαρχος Νέστου, Σάββας Μιχαηλίδης, «ο πρώην άντρας της περιστασιακά περνούσε από το χωριό. Και ναι, βγήκε όντως να κάνει μονόζυγο δίπλα στην παιδική χαρά αφού τη σκότωσε. Ελάχιστοι βρίσκονταν σε αυτό το σημείο εκείνη την ώρα, για αυτό και δεν κατάλαβε κανείς τίποτα».