Έδωσαν… Πνοή στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Καβάλας

Μέλη του Συλλόγου για το Παιδί και την Οικογένεια βρέθηκαν κοντά στους εκπαιδευόμενους, συμμετέχοντας σε εργαστήριο στο πλαίσιο της γιορτής της μητέρας

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Καβάλας στη Νέα Καρβάλη (εν συντομία ΕΕΕΕΚ Καβάλας) επισκέφτηκαν το πρωί της Παρασκευής 6/5 μέλη του Συλλόγου για το Παιδί και την Οικογένεια «Πνοή», προκειμένου να πραγματοποιήσουν μια δράση με τους εκπαιδευόμενους του Εργαστηρίου στα πλαίσια της γιορτής της Μητέρας (8-5). Όπως τονίστηκε σε σχετική ανακοίνωση, η χαρά των μελών ήταν πολύ μεγάλη γιατί η δράση αυτή ήταν η πρώτη μετά από 2 ολόκληρα χρόνια λόγω της πανδημίας.

Τους υποδέχθηκε ο Διευθυντής του Εργαστηρίου Απόστολος Φουρνατζής. Συνάντησαν παιδιά και εκπαιδευτικούς σε μία αίθουσα του εργαστηρίου όπου μαζί δημιούργησαν κατασκευές, μια ανθοδέσμη για τη μαμά τους, με την καθοδήγηση του Αντώνη Κανέλλου. Το αποτέλεσμα ενθουσίασε τόσο τα παιδιά όσο και τα μέλη του Συλλόγου. Στην παρέα ήταν ο Κωνσταντίνος, ο Μιλτιάδης -Ραφαήλ, η Λίτσα, η Αρετή , ο Παναγιώτης, η Ροζάνα , η Σαββατούλα, η Μιχαέλα και ο Παύλος. Μίλησαν μαζί τους, έμαθαν ποια ήταν τα αγαπημένα τους χρώματα και αυτά χρησιμοποίησαν στην κατασκευή που έκαναν μαζί τους.

Εκ μέρους της «Πνοής» ήταν, από το ΔΣ, η Πρόεδρος Ιωάννα Χατζηβαρύτη, η Γεν. Γραμματέας Νίκη Ανέστη, τα μέλη Έφη Λοϊζά και Νατάσα Κοβουσιάδου και η εθελόντρια Μαρία Σουλίδου.

Πρόσφεραν σε όλα τα παιδιά του εργαστηρίου κρουασάν και πορτοκαλάδα και για το εργαστήριο μαρκαδόρους και μπλοκ με πολύχρωμα χαρτόνια για τις κατασκευές τους. Η υπόσχεση που δόθηκε ήταν ότι θα ξαναβρεθούν κοντά τους με κάποια άλλη δράση.