Από το ένα ρεύμα η κυκλοφορία των οχημάτων από τα Νεκροταφεία έως την έξοδο του Χαλκερού

Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στην ΕΟ Καβάλας– Ξάνθης λόγω εργασιών επέκτασης χαλύβδινου δικτύου (19bar) φυσικού αερίου

Από το ένα ρεύμα θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων από την ανατολική έξοδο της Καβάλας έως και τη διασταύρωση του Χαλκερού, από την Πέμπτη 12 Μαΐου έως και τα μέσα Αυγούστου, λόγω εργασιών επέκτασης χαλύβδινου δικτύου (19bar) φυσικού αερίου.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας προχώρησε στη λήψη προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην ΕΟ Καβάλας – Ξάνθης, στο τμήμα από την χ/θ 4+170 (Δημοτικά Κοιμητήρια) έως την χ/θ 7+420 (έξοδος Χαλκερού προς Καβάλα) τα οποία θα διαρκέσουν από 12-05-2022 έως και 12-08-2022.

Κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα  οι εργασίες θα εκτελούνται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του ρεύματος προς Καβάλα, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της αριστερής λωρίδας του ίδιου ρεύματος, σύμφωνα με την προβλεπόμενη σήμανση που θα τοποθετηθεί με ευθύνη του αναδόχου του έργου.

Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ η σήμανση θα παραμένει και τις νυχτερινές ώρες.

Με ευθύνη του αρμόδιου φορέα για την εκτέλεση των εργασιών αποκατάστασης να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή πρόκλησης κινδύνου στους χρήστες της οδού, ενώ η σήμανση να τοποθετηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2696/1999 «Περί κυρώσεως του ΚΟΚ», όπως τροποποιήθηκε με το Ν.3542/2007 «Τροποποιήσεις διατάξεων του ΚΟΚ» και την υπ’ αριθ. ΔΜΕΟ/Ο/613 από 16-02-2011 Απόφαση Υπουργού Μεταφορών & Επικοινωνιών (ΦΕΚ Β-905).

Το πιο πάνω μέτρο είναι προσωρινό και παύει να ισχύει μετά το πέρας των εργασιών.