Καβάλα: Αναζητάει τον αδερφό της που γεννήθηκε το 1975, αλλά δεν τον είδε ποτέ [φωτογραφίες]

Η μητέρα τους απεβίωσε όταν γεννήθηκε ο αδερφός της, όμως τους είπαν ότι το μωρό πέθανε, αλλά δεν έλαβαν ποτέ κάποια βεβαίωση θανάτου, ούτε δόθηκε το σώμα του μωρού για ταφή-Μια αληθινή ιστορία γεμάτη συγκίνηση

Η ζωή «γράφει» πολλές φορές σενάρια τα οποία δε θα φαντάζονταν ούτε ο πιο ταλαντούχος σεναριογράφος. Μια τέτοια ιστορία περιγράφει η Ρένα Κουμπούρη, η οποία αναζητάει τον αδερφό της ο οποίος γεννήθηκε το 1975 στην Καβάλα, η μητέρα τους απεβίωσε όταν γεννήθηκε ο αδερφός της, όμως τους είπαν ότι το μωρό πέθανε.

Πάρα ταύτα, όπως αναφέρει η ίδια, δεν έλαβαν ποτέ κάποια βεβαίωση θανάτου, ούτε δόθηκε το σώμα του μωρού για ταφή. Η Ρένα, 47 χρόνια μετά τη γέννηση του αδερφού της, δημοσιοποίησε την ιστορία της στο γκρουπ στο facebook ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΓΕΝΝΕΣ-ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ-ΕΛΛΑΔΑ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, με την ελπίδα ότι ο αδερφός της ζει και αν ζει, να μάθει κάποια πληροφορία για εκείνον.

Η ανάρτηση της Ρένας Κουμπούρη

Καλησπέρα σας. Αναζητώ τον αδερφό μου που γεννήθηκε 1/4/1975, στην Καβάλα. Εγώ ήμουν 2 ετών τότε. Η μητέρα μας, 29 χρονών, απεβίωσε από ακατάσχετη αιμορραγία.

Στον πατέρα μας είπαν ότι το μωρό πέθανε, αλλά δεν έλαβε ποτέ κάποια βεβαίωση θανάτου, ούτε δόθηκε το σώμα του μωρού για ταφή. Όσο κι αν έψαξε, τα στόματα παρέμειναν κλειστά.

Επισυνάπτω φωτογραφία μου, για πιθανή ομοιότητα. Επίσης επισυνάπτω φωτογραφία των γονιών μας… Η μαμά είχε μπλε μάτια και ο μπαμπάς καστανά… Ευχαριστώ πολύ.