Ρεγγίνα Μακέδου: Θα ζω χάρη σε έναν άνθρωπο που δεν ξέρω καν…

«Διαδώστε το μήνυμα αυτό! Χαρίστε ζωή και όνειρα!»: Πώς μια απλή ολιγόλεπτη πράξη μπορεί να χαρίσει ζωή και ελπίδα-Το μήνυμα της Καβαλιώτισσας αθλήτριας και το ανέλπιστο «δώρο» που δέχτηκε

Ένα «δώρο» ζωής από έναν άνθρωπο που δεν ξέρει καν δέχτηκε η Καβαλιώτισσα αθλήτρια, Ρεγγίνα Μακέδου, στη «μάχη» που δίνει κατά της λευχαιμίας.

«Εγώ έχω να δυνατότητα να παλέψω για τη ζωή μου χάρη σε έναν άνθρωπο που δεν ξέρω καν!!! Θα ζω επειδή ένας άνθρωπος είναι απλά καλός!!! Θα ονειρεύομαι επειδή θα μου δώσει μέσα από το αίμα του ζωή!!!», αναφέρει στο συγκινητικό μήνυμά της και καλεί τον κόσμο να χαρίσει ζωή και όνειρα, με μια απλή και ολιγόλεπτη διαδικασία, ιδίως στα παιδιά που περιμένουν για έναν δότη, για να έχουν μια ευκαιρία να ζήσουν…

Η ανάρτηση της Ρεγγίνας

Η συγκίνηση και η χαρά μου δεν περιγράφεται με λέξεις!!! Για να γίνεις δότης δίνεις λίγο σάλιο και όταν έρθει η άγια ώρα να σώσεις μια ζωή γίνεται πλέον μέσα από μια διαδικασία περίπου όπως η αιμοδοσία! Δεν είναι χειρουργείο, ούτε για τον ασθενή ούτε για τον δότη, εγώ θα το πάρω σαν μετάγγιση!!! Είναι εξαιρετικά σπάνιο να γίνει με τον παλιό τρόπο!!!

Μη φοβάστε τη διαδικασία, ενημερωθείτε!!! Από τους 10 ασθενείς μόνο οι 3 θα βρουν δότη από την οικογένειά τους, οι άλλοι 7 περιμένουν έναν από εσάς να τους χαρίσει ζωή!!!

Διαδώστε το μήνυμα αυτό!!! Χαρίστε ζωή και όνειρα! Να τονίσω ότι η λευχαιμία είναι ο πιο συχνός παιδικός καρκίνος!!! Τα παιδιά αυτά περιμένουν από εμάς να τα σώσουμε… να τους δώσουμε τη ζωή που τους αξίζει!!!

Εγώ έχω να δυνατότητα να παλέψω για τη ζωή μου χάρη σε έναν άνθρωπο που δεν ξέρω καν!!! Θα ζω επειδή ένας άνθρωπος είναι απλά καλός!!! Θα ονειρεύομαι επειδή θα μου δώσει μέσα από το αίμα του ζωή!!!

Σαν εμένα περιμένουν χιλιάδες να βρουν τον δότη τους!!! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον ΠΑΣΜΜΟ, αλλά και στο όραμα ελπίδα… που ήδη δουλεύουν για να υλοποιηθεί μια σκέψη-ευχή που ζήτησα για τα γενέθλιά μου!!!

Να θυμάστε όλοι τα μπορούμε όλα… Το φως και η αγάπη μπορούν να κάνουν θαύματα!!!