Κλειστή η είσοδος στο κέντρο της Καβάλας από Καρνάγιο έως τις Καμάρες

Λόγω εργασιών της ΔΕΥΑΚ θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων – Διαβάστε πότε και για πόσες ώρες θα είναι κλειστή η οδός Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού

Κλειστός για 3 ώρες θα είναι ο δρόμος που οδηγεί στο κέντρο της πόλης της Καβάλας από το Καρνάγιο έως την Πλατεία Νικοτσάρα, το βράδυ της Κυριακής 15/5. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΕΥΑΚ, συνεργείο της επιχείρησης θα πραγματοποιήσει απαραίτητες εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης στον οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού και για το λόγο αυτό θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από το Καρνάγιο έως την οδό Ελληνικής Δημοκρατίας δηλαδή τις Καμάρες, από τις 9.00 το βράδυ έως τα μεσάνυχτα 12.00.

Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΚ αναφέρει σχετικά:

«Σας ενημερώνουμε ότι η ΔΕΥΑ Καβάλας την Κυριακή15-05-2022 και από ώρα 21:00 έως 24:00, θα προχωρήσει σε απαραίτητες εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού.

Στο πλαίσιο των εργασιών αυτών θα διακοπεί η κυκλοφορία οχημάτων την Κυριακή15-05-2022 και από ώρα 21:00 έως 24:00, στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού από το Καρνάγιο έως τη συμβολή της με την οδό Ελληνικής Δημοκρατίας, στην πλατεία Νικοτσάρα».