Ο Διαγωνισμός Ορθογραφίας των σχολείων της Καβάλας επιστρέφει

Μετά από 2 χρόνια απουσίας η διοργάνωση θεσμός πραγματοποιείται και πάλι στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης από την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων του Δήμου Καβάλας

Υστερα από 2 χρόνια απουσίας, λόγω κορονοϊού, ο επιτυχημένος διαγωνισμός ορθογραφίας που διοργανώνει ο Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων του Δήμου Καβάλας επιστρέφει! Η διοργάνωση που έχει γίνει πλέον θεσμός, αλλά δεν τέθηκε ακόμα υπό την αιγίδα της Περιφέρειας ΑΜΘ (αν και υπήρχε ρητή υπόσχεση πριν από λίγα χρόνια), θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαΐου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας.

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός, τόσο σε ότι αφορά τη συμμετοχή των μαθητών (αρκεί να γίνει δήλωση συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 20/5), όσο και την παρακολούθηση του, με την επισήμανση της τήρησης των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων.

Η ανακοίνωση της Ένωσης, που μόλις πριν από λίγες ημέρες ανέδειξε νέο ΔΣ, αναφέρει σχετικά: «Μετά από δύο χρόνια υποχρεωτικής αναστολής των δράσεων και εκδηλώσεών μας, επανερχόμαστε δυναμικά με τον ετήσιο Διαγωνισμό Ορθογραφίας, ο οποίος πλέον είναι θεσμός για τους μαθητές του Δήμου μας. Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται και σήμερα, στο email μας [email protected]

Ο τελικός του Διαγωνισμού γίνεται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας την Κυριακή 22/5 στις 19.00′ και είναι ανοικτός για το κοινό. Σας προσκαλούμε όλους να τον παρακολουθήσετε, τηρώντας το υγειονομικό μέτρο της χρήσης μάσκας».