Το Meteokav άνοιξε ένα… παράθυρο στη Νέα Πέραμο του Δήμου Παγγαίου

Η πρώτη παράκτια κάμερα εκτός της πόλης της Καβάλας με «ζωντανή» εικόνα, μετά από πρωτοβουλία του Συλλόγου Επαγγελματιών Νέας Περάμου-Μπείτε στο link και περιηγηθείτε σε πραγματικό χρόνο στον κόλπο της Περάμου

Μια νέα κάμερα με «ζωντανή» εικόνα από τη Νέα Πέραμο του Δήμου Παγγαίου εντάχθηκε στο μετεωρολογικό δίκτυο του Νομού Καβάλας και του Meteokav.

Πρόκειται για την πρώτη παράκτια κάμερα εκτός της πόλης της Καβάλας η οποία θα καλύψει ένα τεράστιο κενό καταγραφής των καιρικών φαινομένων, ενημέρωσης των πολιτών, αλλά και τουριστικής προβολής της περιοχής.

«Η εξαιρετική και ιδιαίτερα χρήσιμη πρωτοβουλία πάρθηκε και διεκπεραιώθηκε από τον Σύλλογο Επαγγελματιών Νέας Περάμου και συγκεκριμένα χάρη στις παρακάτω επιχειρήσεις τις οποίες και ευχαριστούμε θερμά: OPEN HOUSE REAL ESTATE, Παπαζούδης Ηλεκτρικά, Bιοτεχνία Σοκολάτας ΑΛΦΑ-Cocoa Patisserie, ILIDA Apartments, “του Κωσταντάκη”, Ανδρεάδης Χρώματα-Σιδηρικά. Θεωρούμε σημαντικό σαν τοπική κοινωνία να στηρίξουμε επιχειρηματίες που στην πράξη προσφέρουν στον τόπο τους και συνεισφέρουν με εξωστρέφεια στην κοινωνία των πολιτών», αναφέρει η ομάδα του Meteokav.

Μπείτε [εδώ] και περιηγηθείτε σε πραγματικό χρόνο τον κόλπο της Περάμου