Καβάλα: Αποκαταστάθηκε η σοβαρή βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης στη Νεάπολη

Η περιοχή υδροδοτείται σταδιακά-«Μια συγγνώμη και ένα ευχαριστώ αρκεί»: Το μήνυμα του προέδρου της ΔΕΥΑΚ, Απόστολου Χρόνη μετά την αποκατάσταση της βλάβης και την «αποφόρτιση» της έντασης

Μετά από αρκετή ώρα και μεγάλη προσπάθεια από τα συνεργεία της ΔΕΥΑ Καβάλας, αποκαταστάθηκε η σοβαρή βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης η οποία προέκυψε μετά από σπάσιμο αγωγού στην περιοχή της Νεάπολης η οποία έμεινε χωρίς νερό για κάποιες ώρες.

Η βλάβη παρουσιάστηκε το απόγευμα της Κυριακής 22 Μαΐου 2022 και αποκαταστάθηκε το βράδυ, με τη ΔΕΥΑΚ να «επιστρατεύει» το προσωπικό της ώστε να διορθωθεί το πρόβλημα και να υδροδοτηθεί η περιοχή το συντομότερο δυνατό.

«Δεν υπάρχει ζωή χωρίς νερό!!! Όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι απόγευμα Κυριακής να ανοίγεις τη βρύση σου και να μην υπάρχει νερό. Το ίδιο, ίσως και περισσότερο, δύσκολο είναι μετά το μεσημεριανό, οικογενειακό, κυριακάτικο τραπέζι να χτυπά το τηλέφωνο και να ακούς στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής τον Νίκο Πασβάντη… “Έχουμε μεγάλο σπάσιμο στην ΔΕΠΟΣ (Νεάπολη), ξεκίνα“!!! Αδιαμαρτύρητα με επαγγελματισμό τρέχεις, όχι για τα 2,50€/ώρα, αλλά επειδή αγαπάς αυτό που κάνεις επειδή έχεις ταχθεί στην υπηρεσία του πολίτη, επειδή σου έχει γίνει κτήμα το… “Ζωή χωρίς νερό δεν υπάρχει”!!! Μια συγγνώμη και ένα ευχαριστώ αρκεί! Η βλάβη στην περιοχή της Νεάπολης αποκαταστάθηκε και η περιοχή υδροδοτείται σταδιακά!», ανέφερε με ανάρτησή του ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καβάλας, Απόστολος Χρόνης.